Moneymakers
We zitten in een periode waarin “het” moet gaan gebeuren. Je bent al open, of – wellicht heb je geen terras – je gaat binnenkort weer open. En dan is het zaak om goed te checken hoe je niet alleen een verpletterende indruk
We zitten in een periode waarin “het” moet gaan gebeuren. Je bent al open, of – wellicht heb je geen terras – je gaat binnenkort weer open. En dan is het zaak om goed te checken hoe je niet alleen een verpletterende indruk
Het Horeca Vakcollege en SUUS – Horeca Marketing specialist starten samenwerking om horecaondernemer in het zadel te helpen De kogel is door de kerk. Afgelopen week hebben Chris van Alphen en Maarten Hogeveen van het Horeca Vakcollege de samenwerking bestempeld met SUUS, zelfstandig horecaspecialist op… Lees verder »Persbericht Noordhollands Dagblad
Zo, de eerste zonnige terras-dagen zitten erop en we kunnen weer even op de reservebank. Met dit weer is de animo toch stukken minder en dat maakt de aanloop van gasten ook direct een stuk grilliger. De registratieverplichting en de reservering, doen, naast alle andere… Lees verder »Terrassen open, wat nu?
Hallo! Mijn naam is Karin Boon en mijn man is Willem Wijker. 14 jaar geleden ben ik samen met mijn man het avontuur aangegaan en hebben wij Eetcafe de Toog in Koog aan de Zaan overgenomen. De afgelopen jaren hebben wij een mooi bedrijf opgezet.… Lees verder »Leerling in beeld Karin & Willem
Bondgenoten. Dat is het waar we het vandaag graag over willen hebben. Want in een tijd als deze, waar onduidelijkheid en onzekerheid regeren, is het hebben van de juiste bondgenoten, niet alleen heel handig, maar biedt het ook steun en hulp. Zeker de moeite waard… Lees verder »Bondgenoten
Hoi! Mijn naam is Ishai Boonstra (23) en ik kom uit de Beemster. Ik ben opgegroeid in de Middenbeemster en ik woon nu in de Zuidoostbeemster. Een groot deel van mijn leven ben ik bezig geweest met basketbal. Ik ben begonnen toen ik 6 jaar… Lees verder »Leerling in beeld Ishai Boonstra
Hi ik ben Anniek. In 2017 is mijn horeca carrière van start gegaan. Better late than never zeg ik maar. Daarvoor heb ik echter niet stilgezeten. Ik ben begonnen met een opleiding lerares Engels, waarna de opleiding grafische vormgeving volgde. Van beide werd ik echter… Lees verder »Leerling in beeld Anniek Vermeulen
**MASTERCLASS** SAVE THE DATE | Woensdag 7 maart start om 9 uur de masterclass van Alain Alders. Alain is de trotst eigenaar van één Michelin ster. (De masterclass is live op te volgen op onze Facebook pagina) Vanuit de keuken van het Horeca Vakcollege in… Lees verder »Masterclass Alain Alders
Hallo, mijn naam is Alexander Jamin, maar iedereen noemt mij Alex. Ik geniet al van de simpelste dingen in het leven. Met een mooi uitzicht of een mooi oud gebouw maak je mij al blij. Maar mijn passie ligt echt bij het koken. Al vanaf… Lees verder »Leerling in beeld Alexander Jamin
SAVE THE DATE | WOENSDAG 24 MAART 09.00 UUR | HORECA VALCOLLEGE OOSTZAAN Chef-kok Rudolf Brand kookt in restaurant Circl volgens de circulaire principes en gaat dagelijks de strijd aan tegen voedselverspilling. In de keuken gebruikt hij daarom graag duurzame kooktechnieken zoals wecken en fermenteren.… Lees verder »Masterclass Rudolf Brand