Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Leerling in beeld Alexander Jamin

Leerling in beeld Alexander Jamin

Hallo, mijn naam is Alexander Jamin, maar iedereen noemt mij Alex. Ik geniet al van de simpelste dingen in het leven. Met een mooi uitzicht of een mooi oud gebouw maak je mij al blij. Maar mijn passie ligt echt bij het koken. Al vanaf jongs af aan hield ik er al van om lekkere dingen te maken. Op spelenderwijs ontwikkelde ik mijn eigen smaak.

Helaas heb ik een periode niet goed in mijn vel gezeten en deed ik geen dingen meer waar ik van genoot. Met het behulp van startwijzer hebben zij iets gevonden wat voor mij is weggelegd.

Op deze manier ben ik bij het Horeca Vakcollege terecht gekomen en volg ik daar nu verschillende opleidingen. Sinds ik bij het Horeca Vakcollege ben begonnen heb ik onwijs veel geleerd. Zij gaan bij elk onderwerp echt diep op de stof in. Je begrijpt natuurlijk dat deze opleiding mij erg motiveert!

In de toekomst zie ik mijzelf lesgeven aan jongeren die net als ik een valse start hebben gehad.

Ik wil hun laten zien dat zij ook een plek in de maatschappij hebben en ze helpen met iets op te bouwen.

Het leukste aan het Horeca Vakcollege vind ik dat je aan het werk mag met producten van een top kwaliteit. Deze mag je op apparatuur met de nieuwste technologie bereiden en om niet te vergeten de top leerkrachten. Zonder deze leerkrachten leren wij natuurlijk niet veel.

Mijn favoriete gerecht om te maken is rendang. Dit is pittig gekruid rundvlees bereid op Indonesische wijze.

Het voordeel van de opleidingen van het Horeca Vakcollege is dat zij ruime kennis hebben. We krijgen les over productkennis, wildproducten en sous vide bereiden. Het kan Horeca Vakcollege niet gek genoeg!

Mijn motto is dan ook: if you are failing to plan. You are planning to fail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *