HACCP Masterclass

IN 1 DAG JE KENNIS OP ORDE

E-learning & digitale livesessie

Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren.

De Europese Wet & Regelgeving schrijft voor dat iedereen die met (onverpakte) voedingsmiddelen werkt moet weten hoe hier veilig mee om te gaan.

Als ondernemer ben je er verantwoordelijk voor, dat iedereen binnen je bedrijf volgens de regels van de Hygiënecode werkt. Er is geen vooropleiding vereist om deel te nemen aan deze cursus.

Inhoud van de Masterclass

Omdat wij horeca-mensen doeners zijn heeft het Horeca Vakcollege een HACCP Masterclass ontwikkelt die bestaat uit:

  • De theorie d.m.v. een e-learning
  • Een digitale livesessie.


Tijdens de livessie leer je alle ins en outs en krijgt je gelegenheid om interactief bij te dragen en te oefenen.

M&GAsset 14

1 dag

M&GAsset 15

live online omgeving

M&GAsset 18

bewijs van deelname

M&GAsset 13

125,- ex. btw.

Begeleiding

Onze trainers zijn professionals die hun sporen in het vak ruimschoots verdiend hebben. Ze weten de “taaie” stof op een leuke dynamische manier te brengen met veel anekdotes uit de praktijk.

LESDATA

Oostzaan:
– Eerstvolgende les: woensdag 12 mei

Oosterwolde:
– Eerstvolgende les: woensdag 12 mei

BEWIJS VAN DEELNAME

Na afloop en succesvol doorlopen van deze dag ontvang je van het Horeca Vakcollege een bewijs van deelname. 

 

DUUR VAN DE OPLEIDING

De Masterclass duurt 1 dag

 

INVESTERING

De investering bedraagt 125,- ex. btw. Dit is inclusief lesmateriaal en de toegang tot de online leeromgeving.

SVH logo