Ga naar de inhoud

HACCP Training

IN 1 DAG JE KENNIS OP ORDE

E-learning & praktijkdag
Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren.

De Europese Wet & Regelgeving schrijft voor dat iedereen die met (onverpakte) voedingsmiddelen werkt moet weten hoe hier veilig mee om te gaan.

Als ondernemer ben je er verantwoordelijk voor, dat iedereen binnen je bedrijf volgens de regels van de Hygiënecode werkt. Er is geen vooropleiding vereist om deel te nemen aan deze training.

Inhoud van de training

Omdat wij horeca-mensen doeners zijn heeft het Horeca Vakcollege een HACCP training ontwikkelt die bestaat uit:

  • De theorie door middel van een e-learning
  • Een praktijkdag (inclusief lunch)

Tijdens de praktijkdag leer je alle ins en outs en krijgt je gelegenheid om interactief bij te dragen en te oefenen. Deze praktijkdag bieden wij aan in samenwerking met Diversey, onze partner in schoonmaakproducten.

M&GAsset 14

1 dag

M&GAsset 15

praktijkdag klein groepje

M&GAsset 18

bewijs van deelname

M&GAsset 13

227,- ex. btw.

Begeleiding

Onze trainers zijn professionals die hun sporen in het vak ruimschoots verdiend hebben. Ze weten de “taaie” stof op een leuke dynamische manier te brengen met veel anekdotes uit de praktijk.

LESDATA

Oostzaan:
Dinsdag 16 april

Oosterwolde:
Nader te bepalen

BEWIJS VAN DEELNAME

Na afloop en succesvol doorlopen van de e-learning en deze praktijkdag ontvang je van het Horeca Vakcollege een bewijs van deelname. 

DUUR VAN DE OPLEIDING

De training duurt van 10.00 uur tot en met 15.00 uur en is inclusief lunch

INVESTERING

De investering bedraagt 227,- ex. btw. Dit is inclusief praktijkdag, lesmateriaal, lunch en de toegang tot de online leeromgeving.

SVH logo