Ga naar de inhoud

SVH Sociale Hygiëne - ONLINE

IETS VOOR JOU?

Ben jij werkzaam in de horeca? Bijvoorbeeld als horecaondernemer, als leidinggevende of medewerker? Dan is het aan te raden om het diploma SVH Sociale Hygiene te halen. En nu kan dit nóg makkelijker! Met behulp van onze unieke online cursus!

Tijdens de openingstijden van ieder (horeca)bedrijf, stichting, evenement, instellingen of sportverenigingen waar alcohol geschonken wordt, dient volgens de Dranken- en Horecawet iemand aanwezig te zijn die in het bezit is van het SVH-diploma Sociale Hygiëne.

Leren én implementeren

Opleiden doen we met één doel: resultaat bereiken met datgene wat nodig is. In een krachtige combinatie van online leren met praktijkdagen zorgen we ervoor dat je niet alleen de juiste kennis opdoet, maar ook écht je diploma behaalt door onze persoonlijke begeleiding!

SVH SOCIALE HYGIENE - ONLINE

Een uitgebreide online omgeving met honderden oefenvragen, een uitgebreide video training, online live sessie en een examen op plaats en tijdstip naar keuze!

Actietarief: 295,- ALL IN (incl btw)

Inhoud van de cursus

  • Omgaan met gasten
  • Wetten en Regelgeving
  • Gokken & Veiligheid
  • Gespreksmodellen
  • Alcohol, Drugs & Tabak
  • Sociaal Hygiënisch Beleid
  • Arbeidswetgeving

Nadat je de online training (en eventueel de aanschuifsessie) hebt gedaan, kun je zelf een plaats en tijdstip naar keuze inplannen en krijg je na het examen, het officiële diploma SVH Sociale Hygiëne thuisgestuurd.

BEGELEIDING

De cursus SVH Sociale Hygiëne wordt begeleid door horeca professionals, die  weten hoe je kennis moet overbrengen en die jou kunnen begeleiden bij het behalen van je diploma!

Onze trainers zijn professionals die hun sporen in het vak ruimschoots verdiend hebben. Ze weten de “taaie” stof op een leuke dynamische manier te brengen met veel anekdotes uit de praktijk.

M&GAsset 14

start op een moment van jouw keuze

M&GAsset 15

online omgeving & aanschuifsessie

M&GAsset 18

erkend SVH diploma

M&GAsset 13

295,- ALL IN
incl. btw.


“Via het Horeca Vakcollege heb ik mijn Sociale Hygiëne diploma moeiteloos behaald!

Vanuit het Horeca Vakcollege was alles heel goed verzorgd, alles was goed geregeld en alles ging heel relaxed. Op deze manier was het echt supereasy om mijn diploma te behalen.

Aanradertje!"
Melanie Bouland
Bunch IJmuiden, Burgers & Lunch

EXAMEN

Zodra je toegang hebt tot onze uitgebreide online omgeving, kun je ook een plaats en tijd naar keuze inplannen om je examen te maken.

Locaties: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Borne, Breda, Den Haag, Den Helder, Eindhoven, Elsloo, Leeuwarden, Leiden,  Rotterdam, Utrecht (Papendorp), Vlissingen en Zwolle. 

LESDATA

Doorlopende instroom. Je kunt starten nadat je het tarief hebt voldaan.

INVESTERING

De investering bedraagt 295,-.
Dit is inclusief online omgeving met vele oefenvragen en proefexamens, videotraining, bonusmateriaal van onze praktijkdagen, live aanschuifsessies en het examen.

 

Veel gestelde vragen

We geven je graag alvast antwoord op vragen die je wellicht hebt:

Je krijgt van ons een link, waarmee je zelf een tijdstip en locatie naar keuze kan boeken waarop je het examen wil hebben.

Dan kan uiteraard. Meld je aan met de factuurgegevens van het bedrijf tijdens het aanmelden. Je krijgt dan een factuur die je voor aanvang van de online cursus dient te betalen.

Het examen duurt ongeveer 40 minuten. 

Het examen Sociale Hygiëne van het SVH bestaat uit 40 vragen. Wanneer je niet meer dan 11 fouten maakt, ben je geslaagd.

Nee, Sociale Hygiëne houdt in dat je op een gezonde (sociale) manier met mensen omgaat. Je leert onder andere op een respectvolle manier aan een dronken persoon te vertellen dat hij/zij echt niet meer kan bestellen. Bij de cursus Hygiënecode HACCP leer je hoe je de Hygiënecode moet toepassen in de praktijk oftewel hoe je zorgt voor een optimale voedselhygiëne.

Tijdens de openingstijden van ieder (horeca)bedrijf, stichting, evenement, instellingen of sportverenigingen waar alcohol geschonken wordt, dient volgens de Dranken- en Horecawet iemand aanwezig te zijn die in het bezit is van het SVH-diploma Sociale Hygiëne.

Het Sociale Hygiëne Diploma hoef je maar 1 keer te behalen. 

Zodra je bent aangemeld ontvang je toegang tot onze online leeromgeving en kun je aan de slag.

Door de stof goed door te nemen en de toetsvragen en proefexamens te maken, bereid je je goed voor en is je slagingskans het hoogst. Daarna bekijk je onze online videotraining en las je dan nog vragen hebt kun je aanschuiven in één van onze online aanschuifsessies.
Als je er klaar voor bent, kun je het examen plannen op een locatie en tijdstip naar keuze.

Uiteraard. Je ontvangt een factuur nadat je je hebt ingeschreven. Als je via STAP deelneemt, dan gaat de factuur direct naar het UWV.

Werkenden en werkzoekenden konden tot juli 2023 een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Deze regeling is helaas afgeschaft.