Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Leerling in beeld Karin & Willem

Leerling in beeld Karin & Willem

Hallo! Mijn naam is Karin Boon en mijn man is Willem Wijker. 14 jaar geleden ben ik samen met mijn man het avontuur aangegaan en hebben wij Eetcafe de Toog in Koog aan de Zaan overgenomen.

De afgelopen jaren hebben wij een mooi bedrijf opgezet. Wij vonden het zelf tijd om iets meer kennis te krijgen over de keuken. Via groothandel Jongens en vertegenwoordiger Jan Laan zijn wij in contact gekomen met Maarten (mede eigenaar Horeca Vakcollege en JUSTHORECA).

Hij heeft ons nog enthousiaster weten te maken om de opleiding te gaan doen. Zo gezegd zo gedaan. Wij vinden de koks opleiding op het Horeca Vakcollege onwijs leuk!

Wij passen de geleerde dingen gelijk toe in de praktijk. Hier hebben wij al veel profijt van, bijvoorbeeld in de communicatie met de chefkok. Ondanks dat wij het in deze tijd gelukkig nog druk hebben op de zaak, heb ik in mijn vrije tijd ook het plezier in bakken ontdekt.

Wij hopen dat deze opleiding ons nog meer inspiratie kan brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *