GRATIS E-BOOK VOOR KOKS

Met 30 tips om je gerechten waardevoller & winstgevender te maken

Heb je wat inspiratie nodig om meer uit de gerechten te halen die je dagelijks maakt?
Ontdek hoe je je gerechten op een simpele manier kunt upgraden met 30 tips die door Maarten Hogeveen van het Horeca Vakcollege zijn verzameld.

In dit e-book delen we alle kennis en geeft hij gouden tips die je direct kunt toepassen in de praktijk! 

Wie is Maarten?

Op jonge leeftijd werd ik gegrepen door het vak van chef-kok. Inmiddels kan ik ruim 20 jaar ervaring in mijn zak steken bij verschillende top restaurants. Ik zie mijzelf als een ondernemende chef-kok die naast het creëren van leuke en aparte smaakcombinaties zich ook bezighoudt met vormgeving van zowel gerechten als de tafelaankleding.

In september 2019 ben ik het Horeca Vakcollege gestart i.s.m. VHC Jongens B.V. in Oostzaan en Oosterwolde (FR). Wij zijn een SVH erkende opleider en bieden opleidingen voor zowel de witte als zwarte brigade, van SVH Leermeester tot Zelfstandig Werkend Kok.
Ook bieden wij diverse trainingen en cursussen aan, oa: sociale hygiëne, HACCP, en BHV (gericht op de horeca).