Ga naar de inhoud

OPLEIDINGEN

12 weken 3 (digitale) livedagen

Realiseer structureel meer gasten (of klanten) die vaker terugkomen en die meer besteden bij ieder bezoek!
Werk aan je horecazaak en creëer een basis waar je trots op kunt zijn. En waarmee je voldoende omzet behaalt om zonder zorgen te doen wat je het liefste doet en waar je goed in bent. Niet alleen nu, maar in de komende jaren.

25 lessen    1x per week les (klassikaal/online)

Het doel van onze opleiding is om naast de uitvoerende werkzaamheden als kok, je aan te leren op welke manier je menu’s samenstelt en hoe je nieuw personeel of leerlingen helpt en aanstuurt om hun werkzaamheden juist uit te voeren. 
Je plant zelf hoe en wanneer je de werkzaamheden uitvoert. Je begeleidt en bewaakt de rol van hulpkrachten. Daar ben je dan ook verantwoordelijk voor.

22 lessen    1x per week les

Via dit opleidingsprogramma stomen wij onze studenten in 22 lesdagen klaar voor het examen tot SVH kok. ​
De opleiding is vooral bedoeld voor keukenmedewerkers, die enige ervaring in de keuken hebben.

12 lessen    1x per week les

Deze opleiding is perfect als je wil starten in de keuken. Als keukenassistent assisteer je de kok bij het koken, maken van planningen, voorbereiden van eenvoudige gerechten en leer je elke dag wat nieuws.

12 lessen    1x per week les

Bediening is een zeer belangrijk vak in de horeca. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en met jouw enthousiasme zorg je voor de juiste sfeer en de beste service!

CURSUSSEN

3 cursusdagen

In drie dagen word je opgeleid tot SVH leermeester. De cursus is bedoeld voor horecamedewerkers die al enkele jaren ervaring hebben in het vak. Enthousiast zijn en het vak graag willen overbrengen aan nieuwe medewerkers. Dat kan zijn in de keuken of bediening.

In 1 dag je SVH Diploma behalen!

Bedrijven die alcohol willen verkopen beschikken over een drank- en horecavergunning. Daarin staat dat er altijd iemand in het bedrijf aanwezig moet zijn die beschikt over het diploma van Sociale Hygiëne.
Het is dus verplicht, doe je dat niet dan kan je vergunning worden ingetrokken.

Inclusief BHV pas, e-learning & praktijkdag

Haal nu uw BHV certificaat met onze BHV cursus speciaal gericht op de horeca!
Volgens de Arbowet in Nederland bent u verplicht om minimaal 1 bedrijfshulpverlener (BHV’er) ten alle tijden vanaf de opening aanwezig te hebben. Dit komt omdat u als bedrijf verantwoordelijk bent voor de veiligheid van het personeel en de gasten. Doordat de meeste horecabedrijven in shifts opereren, gaat het hier al gauw om een aantal medewerkers per bedrijf die als BHV’er moeten kunnen optreden bij calamiteiten.

E-learning & praktijkdag

De Europese Wet & Regelgeving schrijft voor dat iedereen die met (onverpakte) voedingsmiddelen werkt moet weten hoe hier veilig mee om te gaan.

Als ondernemer ben je er verantwoordelijk voor, dat iedereen binnen je bedrijf volgens de regels van de Hygiënecode werkt. Er is geen vooropleiding vereist om deel te nemen aan deze cursus.