Ga naar de inhoud

SVH Sociale Hygiëne

SVH sociale hygiene

IETS VOOR JOU?

Ben jij werkzaam in de horeca? Bijvoorbeeld als horecaondernemer, als leidinggevende of medewerker? Dan is het aan te raden om het diploma SVH Sociale Hygiene te halen. En nu kan dit nóg makkelijker! Middels onze 1 daagse cursus.

Tijdens de openingstijden van ieder (horeca)bedrijf, stichting, evenement, instellingen of sportverenigingen waar alcohol geschonken wordt, dient volgens de Dranken- en Horecawet iemand aanwezig te zijn die in het bezit is van het SVH-diploma Sociale Hygiëne.

 

Leren én implementeren

Opleiden doen we met één doel: resultaat bereiken met datgene wat nodig is. In een krachtige combinatie van online leren met praktijkdagen zorgen we ervoor dat je niet alleen de juiste kennis opdoet, maar ook écht je diploma behaalt door onze persoonlijke begeleiding!

SVH SOCIALE HYGIENE

Een uitgebreide online omgeving met honderden oefenvragen en een top praktijkdag, met de leukste docenten en een heerlijke lunch!

Tarief: 
374,- ALL IN

Inhoud van de cursusdag

  • Omgaan met gasten
  • Wetten en Regelgeving
  • Gokken & Veiligheid
  • Gespreksmodellen
  • Alcohol, Drugs & Tabak
  • Sociaal Hygiënisch Beleid
  • Arbeidswetgeving

Nadat je de online training én de praktijkdag hebt meegedaan, krijg je aansluitend het SVH examen en krijg je na het examen, het officiële diploma SVH Sociale Hygiëne thuisgestuurd.

BEGELEIDING

De cursus SVH Sociale Hygiene wordt gegeven door horeca professionals, die  weten hoe je kennis moet overbrengen en die jou kunnen begeleiden bij het behalen van je diploma!

Onze trainers zijn professionals die hun sporen in het vak ruimschoots verdiend hebben. Ze weten de “taaie” stof op een leuke dynamische manier te brengen met veel anekdotes uit de praktijk.

M&GAsset 14

1 praktijkdag & online omgeving

M&GAsset 15

klassikaal klein groepje

M&GAsset 18

erkend SVH diploma

M&GAsset 13

374,- ex. btw.
incl. examen praktijkdag en lunch


“Via het Horeca Vakcollege heb ik mijn Sociale Hygiëne diploma in 1 dag behaald!

Vanuit het Horeca Vakcollege was alles heel goed verzorgd, de dag was goed geregeld en alles ging heel relaxed. Op deze manier was het echt supereasy om mijn diploma te behalen.

Aanradertje!"
Melanie Bouland
Bunch IJmuiden, Burgers & Lunch

LESDATA 2024

Oostzaan:
Dinsdag 3 september (Nederlands)

Oosterwolde:
Datum nader te bepalen

Terschelling:
Datum nader te bepalen

Heb je interesse in de bovenstaande cursus maar staat er geen geschikte datum tussen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

NIEUW! Onze SVH Sociale Hygiëne cursus is ook beschikbaar in het Engels.

DUUR VAN DE OPLEIDING

1 dag inclusief examen, en een e-learning vooraf.

​Lestijden
De les begint om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aansluitend vindt vanaf 16.00 – 16.45 uur het examen plaats.

EXAMEN

Het examen vindt aansluitend na de cursus plaats, op dezelfde dag om 16.00 uur.

Als je geslaagd bent, ontvang je het diploma SVH Sociale Hygiëne thuisgestuurd.

INVESTERING

De investering bedraagt 374,- ex. btw, laagste prijs garantie! Dit is inclusief e-learning, lesmateriaal, oefentoetsen, praktijkdag, lunch & tussendoortjes en het examen.

Veel gestelde vragen

We geven je graag alvast antwoord op vragen die je wellicht hebt:

Nee, dit doen wij voor je. Je hoeft je alleen via ons aan te melden, en de rest regelen wij voor je.

Dan kan uiteraard. Meld je aan met de factuurgegevens van het bedrijf tijdens het aanmelden. Je krijgt dan een factuur die je voor aanvang van de cursus dient te betalen.

Jazeker! Gedurende de dag krijg je tussendoortjes en een lunch, deze zit bij de prijs ingegrepen.

Het examen duurt ongeveer 40 minuten. We starten meestal rond 16.00 uur, direct na de praktijkdag. Het examen wordt afgenomen door de examinatoren van het SVH.

Het examen Sociale Hygiëne van het SVH bestaat uit 40 vragen. Wanneer je niet meer dan 11 fouten maakt, ben je geslaagd.

Nee, Sociale Hygiëne houdt in dat je op een gezonde (sociale) manier met mensen omgaat. Je leert onder andere op een respectvolle manier aan een dronken persoon te vertellen dat hij/zij echt niet meer kan bestellen. Bij de cursus Hygiënecode HACCP leer je hoe je de Hygiënecode moet toepassen in de praktijk oftewel hoe je zorgt voor een optimale voedselhygiëne.

Tijdens de openingstijden van ieder (horeca)bedrijf, stichting, evenement, instellingen of sportverenigingen waar alcohol geschonken wordt, dient volgens de Dranken- en Horecawet iemand aanwezig te zijn die in het bezit is van het SVH-diploma Sociale Hygiëne.

Het Sociale Hygiëne Diploma hoef je maar 1 keer te behalen. 

Zodra je bent aangemeld ontvang je toegang tot onze online leeromgeving en kun je aan de slag.

Door de stof goed door te nemen en de toetsvragen en proefexamens te maken, bereid je je goed voor en is je slagingskans het hoogst!

Uiteraard. Je ontvangt een factuur nadat je je hebt ingeschreven.