Ga naar de inhoud

ONS TEAM

Hi! Wij zijn het team achter het Horeca Vakcollege! Om je een beeld te geven van de mensen die dagelijks aan het werk zijn, stellen we ons graag even voor.

ROOS

Alles-regelaar
Regelt alles rondom het Horeca Vakcollege, vindt de kleur geel ver-schrik-ke-lijk maar wordt superblij van thee en mooie spulletjes. Kan geweldig kadootjes inpakken en knuffels uitdelen.  Altijd vrolijk en soms een beetje lang van stof.

MISCHA

SVH Koksopleidingen & halve ICT-er
Reisde de hele wereld over als Executive Chef, maar is nu neergestreken in Noord-Holland, om dagelijks aan de slag te gaan met het overbrengen van zijn passie. Heeft twee zoons thuis waar hij al z’n energie mee kwijt kan.

EDWIN

Docent SVH koksopleidingen Oosterwolde & Terschelling
Krachtpatser als docent koksopleidingen en connectie met het hoge Noorden. Zorgt steevast voor een 100% slagingspercentage in de mooie kookstudio van Oosterwolde. Lekker droge humor, houden we van.

NIENKE

Docent SVH Leermeester & SVH Sociale Hygiene 
Topdocent voor vooral de Leermeester opleiding in Oostzaan. Niet alleen gek op horeca & food, maar ook levensgenieter. In het weekend vaak te vinden op haar eiland in Jisp, waar ze graag bezoek krijgt en fikkies stookt.

MARCK

Docent SVH Koksopleidingen
Bevlogen docent die altijd het beste voor heeft met de deelnemers. Weet een groep loslopende kokkies geënthousiasmeerd te krijgen en te houden. Houdt van foodtripjes met z’n pa en is gek op dure koksmessen. 

JEANNINE

Docent SVH Leermeester & SVH Sociale Hygiene 
Met name actief in Oosterwolde en Nijmegen. Niet alleen docent, maar ook gastspreker, auteur, verbinder en podcastcreator. Is gek op alles wat maar te maken heeft met food & hospitality. In het weekend vaak te vinden bij haar lover in België.

EMIEL

Docent SVH Koksopleidingen Oosterwolde
Emiel is 38 jaar oud uit Beilen, getrouwd met Annet en vader van 2 prachtige kinderen. Jarenlang ervaring in de horeca en bij verschillende horecazaken gewerkt waarvan recent als kok bij “oer” in Havelte. Emiel komt daarnaast uit een gezin waarvan de beide ouders en zus ook leraar zijn, een gouden combi dus!

SUUS

Marketing, opleidingen & docent
Suus is een echte alleskunner en spelfout-detector, maar ook opleidingsontwikkelaar en online gekkie. Dol op latin dance fitness en natuurlijk haar dochter, waar ze graag mee op pad gaat. 

MAARTEN

Relatiebeheer & netwerker
Van nature een chef, maar nu vooral een culinair verbinder en kennisdeler. Houdt niet van computers, wel ontzettend veel van zijn dochter
Siobhán! 

CHRIS

Business development & verbinder
Twee dochters én een team met uitdagingen, waar hij zijn handen vol aan heeft. Echt een mensen-mens. Kei op het gebied van connecties leggen en kansen creëren. Houdt van zoute popcorn en wint graag weddenschappen van collega’s.