Meteen naar de inhoud

ONS TEAM

Hi! Wij zijn het team achter het Horeca Vakcollege! Om je een beeld te geven van de mensen die dagelijks aan het werk zijn, stellen we ons graag even voor.

MAARTEN

Relatiebeheer & netwerker
Van nature een chef, maar nu vooral een culinair verbinder en kennisdeler. Houdt niet van computers, wel ontzettend veel van zijn pasgeboren dochter
Siobhán! 

MISCHA

Opleidingen & halve ICT-er
Reisde de hele wereld over als Executive Chef, maar is nu neergestreken in Oostzaan, om dagelijks aan de slag te gaan met het overbrengen van zijn passie. Heeft twee zoons thuis waar hij al z’n energie mee kwijt kan.

SUUS

Marketing & opleiding voor Horecaondernemers
Suus is een echt marketingmuts en spelfout-detector, maar ook dé connectie als het gaat om opleidingen en gek op latin dance fitness en natuurlijk haar dochter.

FELICIA

Planning & administratie 
Felicia is onmisbaar voor het bedrijf en een kei in balletjes in de lucht houden. Daarnaast gaat ze graag met haar dochtertje naar het strand.

JOYCE

Planning & administratie 
Joyce is nog maar net bij de club, maar al een enorme aanwinst als planner! Houdt van aanpakken en zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt.

CHRIS

Business development & verbinder
Twee dochters én een team met uitdagingen, waar hij zijn handen vol aan heeft. Kei op het gebied van connecties leggen en kansen creëren.