Meteen naar de inhoud

IK WERK GELUKKIG IN DE HORECA

Voor horecaliefhebbers die met elkaar willen gaan voor een fijne plek waar gasten én medewerkers zich thuis voelen en waar ruimte is voor verbinding en ontwikkeling!

WERK JIJ GELUKKIG IN DE HORECA?

De horecabranche heeft een steeds minder aantrekkelijk imago gekregen. Voor personeel, voor gasten en voor ondernemers. En dat is zonde.

Met het aanbod uit de reeks  “Ik werk gelukkig in de horeca” halen we de bijbaantjescultuur uit de horeca en zetten we in op een 5 sterren mindset voor de lange termijn.

Nu meer dan ooit willen mensen verder komen en zichzelf ontwikkelen, als professional, maar ook als persoon.

Er zijn verschillende manieren om het imago van de horecabranche te verbeteren, maar opleiden is de belangrijkste. Door te investeren in personeel en gastbeleving kan de horeca weer de mooie bruisende wereld worden die het hoort te zijn.

ONZE MODULES:

Ik werk gelukkig met gasten
Ik werk gelukkig in een team
Ik geef gelukkig leiding
Ik blijf gelukkig in de Horeca

Waar loop jij tegen aan?

Herken je dit ook? Doe jezelf dan een plezier en start met het bouwen van een goedwerkend team die vakmanschap uitstraalt en het plezier in het werk overbrengt op de gasten.

M&GAsset 14

4 modules
los te volgen

M&GAsset 15

livedagen in
kleine groepjes

M&GAsset 18

certificaal van deelname

M&GAsset 13

verschillende tarieven

Leren én implementeren

Opleiden doen we met één doel: resultaat bereiken met datgene wat nodig is. Met inspirerende praktijkdagen zorgen we ervoor dat je niet alleen de juiste kennis opdoet en mega-geïnspireerd raakt, maar dit ook daadwerkelijk de dag erna kunt gebruiken.

BEGELEIDING

Deze opleiding wordt gegeven door specialisten in het vak.

Nienke is naast docent voor deze training ook docent Leermeester en gespecialiseerd in NLP, persoonlijke ontwikkeling en hoe dit in de Horeca kan worden verbeterd.

Suus is horeca-marketing specialist en heeft jarenlange ervaring in gastvrijheid- en omzetverbeteringstrajecten.

Ontdek...

hoe je medewerkers gemotiveerder en betrokkener raken, waardoor je ook aantrekkelijker wordt voor gasten. Dit zorgt niet alleen voor een betere ervaring, maar ook voor merkbaar én meetbaar resultaat voor jou.

hoe er een hechter teamgevoel ontstaat, waarbij mensen zich veilig voelen om te excelleren in datgene waar ze goed in zijn, en te mogen aangeven waar zwaktes liggen, om vanuit daar samen te gaan werken

hoe je een aantrekkelijker bedrijf wordt voor nieuwe teamleden, doordat je beter begrijpt wat voor mensen echt belangrijk is om te komen werken en waar die secundaire arbeidsvoorwaarden uit zouden kunnen bestaan.

INTERESSE?

We bieden deze opleiding aan in verschillende modules die los te volgen zijn. Onze tip? Start met de module “ik werk gelukkig met gasten” en kijk daarna waar je vooral aan wilt werken.

IK WERK GELUKKIG MET GASTEN

Een inspirerende training voor het hele team, waarin  motivatie en gastgerichtheid centraal staan.

IK WERK GELUKKIG IN EEN TEAM

Een verbindende training die inzicht geeft in elkaars talenten en zorgt voor een sterker team met minder verloop.

IK GEEF GELUKKIG LEIDING

Gericht op persoonlijk leiderschap, motiveren en inzicht in andere gedragsstijlen.

IK BLIJF GELUKKIG IN DE HORECA

Een inspirerende training, gericht op drijfveren en intrinsieke motivatie.

Wat is het resultaat?

  • Teamleden zijn gemotiveerder en in staat te reflecteren op eigen gedrag en hiermee ook structureel een positiever resultaat te bereiken bij gasten.
  • Je bent zekerder van de kwaliteit die je levert, staat achter je team en bent minder kwetsbaar voor negatieve reviews.
  •  

Wat denk je ervan om het écht beter aan te gaan pakken?
Neem contact met ons op voor een gesprek én een offerte op maat.

Veel gestelde vragen

We geven je graag alvast antwoord op vragen die je wellicht hebt:

Ga uit van 2-4 uur per week en blok dit ook in je agenda, zodat je echt aan de slag kunt met de informatie. Wees gewaarschuwd: als je eenmaal doorhebt wat voor mogelijkheden er zijn, zul je meer tijd willen besteden aan de stof, omdat het je inzichten geeft die je volledig anders laten kijken naar je zaak. Hoe meer tijd je erin stopt, hoe meer resultaat het oplevert.

De livedagen kosten natuurlijk ook tijd, deze plan je in je agenda: 2x een dagdeel en 1x een dag. Je kunt de livedagen ook digitaal live meedoen of later terugkijken

De informatie is met name geschikt voor ondernemers die één of een aantal horecazaken hebben. De materie is voor allerlei soorten horeca van toepassing, ook voor de zakelijke markt. Heb je een formule of keten van horecazaken? Dan is deze info het meest waardevol om te gebruiken voor de horecamanagers die verantwoordelijk zijn voor de individuele zaken.

Je kunt dan aanvullend het beste even apart contact met ons opnemen om te bekijken hoe wij je extra kunnen ondersteunen en kunnen we een aantrekkelijk pakket aanbieden voor de horecamanagers.

Absoluut! Juist voor kleinere horecazaken is deze training erg geschikt, omdat je snel resultaat kunt boeken doordat je veel invloed hebt op het resultaat. Je kunt nóg sneller de juiste acties invoeren die leiden tot een betere omzet. Het gaat echt om de aanpassing in je mindset en het pakken van kansen door simpele acties. 

Wel verwachten we dat de hoeveelheid info te veel is om ineens op te nemen en in te zetten. Je bereikt dan al een enorme stap als je bv 75% gebruikt. Omdat je ruim 1,5 jaar de tijd hebt, kun je de training vaker overdoen, waardoor je je horecazaak in fases kunt verbeteren en verder opbouwen, en kun je die volledige 100% gaan gebruiken.

Ja, zeker! De training geeft inzicht en kennis en kun je dus op jouw manier inzetten in je onderneming. Het is een kennistraining die je helpt om met de juiste mindset, omzet te creëren, maar we geven ook veel praktische info en laten je zien wat voor jou de juiste keuze is, met behulp van bijgevoegde keuzehulpmiddelen etc.

Je kunt de templates gebruiken, maar dit hoeft niet. Wel adviseren wij de systematiek te gebruiken die Suus uitlegt, omdat deze bewezen resultaten geeft en ervoor zorgt dat je op langere termijn structureel werkt aan meer omzet.

Ja dat kan. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om een grotere investering te doen, ook als je deze later terug gaat verdienen. Je kunt daarom ook in 3 delen betalen. Wij werken dan met een automatisch incasso systeem.

Ja, het is een scholingsprogramma en dat mag je, als ondernemer, van de belasting aftrekken.

Uiteraard. Je krijgt een nette factuur met de btw gespecificeerd erop.

Yes, geen probleem! Neem contact met ons op om je aan te melden en een factuur zonder btw te ontvangen.

Let er wel op dat dit alleen kan in andere EU landen dan Nederland.
en uitsluitend na toetsing en goedkeuring van het BTW nummer door het Horeca Vakcollege via: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies

Investeren is altijd spannend. Bedenk je dat je hiermee investeert in je ontwikkeling tot succesvolle horecaondernemer, en in de groei van je bedrijf.

Ik stel mezelf altijd 3 vragen als ik overweeg een investering te doen. Ik denk dat ze ook waardevol zijn voor jou:
1. Wat kost het?
2. Wat levert het op?
3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

Wij weten dat je met 1 a 2 gasten per dag erbij, de investering er al uit hebt, dus als je zo concreet kunt aangeven wat er voor nodig is, dan kun je ook gemakkelijker de beslissing maken of dat haalbaar is of niet.

Omdat we met een niet-goed-geld-terug-garantie werken, merken we dat hierdoor de stap ook gemakkelijker te nemen is.

Het beste wat je kunt doen als je twijfelt, is contact met ons opnemen. Het liefst nodigen we je uit in Oostzaan voor een kop koffie en een rondleiding!