Ga naar de inhoud

STAP DEAL

SVH Sociale Hygiëne met 100% slagingsgarantie!

Haal nu GRATIS en GEGARANDEERD je diploma SVH Sociale Hygiëne!

Pre-order bij ons je STAPDeal SVH Sociale Hygiëne, zodat jij gratis je diploma kunt behalen met 100% slagingsgarantie.

SVH Sociale Hygiëne examen niet in 1x gehaald?
Geen paniek! je kunt hem bij ons gerust over doen met extra begeleiding, zodat je het papiertje zeker weten behaalt.

lees meer!

Let op: de cursus SVH Sociale Hygiene is recent (7 feb) uit het STAP – pakket verwijderd. Dit geldt voor alle opleiders. De brief die we hierover hebben ontvangen kun je HIER lezen.

Wij hebben reeds bezwaar gemaakt en zullen dat op korte termijn opnieuw doen.

 Ondertussen kun je bij ons voor een laag tarief deelnemen aan deze cursus.
Meer info via deze link.

SVH Sociale Hygiëne 100% slagingsgarantie!

Ben jij werkzaam in de horeca? Bijvoorbeeld als horecaondernemer, als leidinggevende of als medewerker? Dan is het aan te raden om het diploma SVH Sociale Hygiëne te halen. En nu kan dit nóg makkelijker! Middels onze 1 daagse cursus én slagingsgarantie!

Tijdens de openingstijden van ieder (horeca)bedrijf, stichting, evenement, instellingen of sportverenigingen waar alcohol geschonken wordt, dient volgens de Dranken- en Horecawet iemand aanwezig te zijn die in het bezit is van het SVH-diploma Sociale Hygiëne.

Leren én implementeren

Opleiden doen we met één doel: resultaat bereiken met datgene wat nodig is. In een krachtige combinatie van online leren met praktijkdagen zorgen we ervoor dat je niet alleen de juiste kennis opdoet, maar ook écht je diploma behaalt door onze persoonlijke begeleiding!

M&GAsset 14

1 praktijkdag & online omgeving

M&GAsset 15

kleine klassen max. 12 personen

M&GAsset 18

erkend SVH diploma

M&GAsset 13

GRATIS!
met STAP budget

Pak nu het STAPdeal SVH Sociale Hygiene en krijg:

SVH  Sociale Hygiëne cursus met praktijkdag en aansluitend het examen bij ons op locatie. Je krijgt ook de SVH leermiddelen en extra oefen examen vragen thuis en ontvangt daarnaast toegang tot onze e-learning met extra oefenvragen en testexamens.

Toch niet gelukt om het examen in 1x te halen? Je krijgt van ons 100% slagingsgarantie en begeleiden je persoonlijk in het behalen van jouw diploma!

Bestel nu en ontvang ook de 2 gratis bonussen: een online videotraining om betere foodfoto’s te maken met behulp van je mobieltje én een miniserie over de indeling van je menukaart om zo tot een hogere gastbesteding te komen! 

BEGELEIDING

De cursus SVH Sociale Hygiene wordt gegeven door horeca professionals, die  weten hoe je kennis moet overbrengen en die jou kunnen begeleiden bij het behalen van je diploma!

"Aanradertje!"


“Via het Horeca Vakcollege heb ik mijn SVH Sociale Hygiëne diploma in 1 dag behaald!

Vanuit het Horeca Vakcollege was alles heel goed verzorgd, de dag was goed geregeld en alles ging heel relaxed. Op deze manier was het echt supereasy om mijn diploma te behalen.

Aanradertje!"
Melanie Bouland
Bunch IJmuiden, Burgers & Lunch

INTERESSE?

We bieden de SVH Sociale Hygiëne STAPDeal met 100% slagingsgarantie aan in een aantrekkelijk pakket. Meld je vandaag nog aan en geniet gratis van alle extra’s!

STAPDeal SVH SOCIALE HYGIENE 100% SLAGINGSGARANTIE

Actieprijs: 
674,- inclusief btw

>> GRATIS bij gebruik van je STAP budget! <<

NU MET TIJDELIJK 2 GRATIS BONUSSEN!

Superhandige training om jouw gerechten en producten mooi te fotograferen en deze foto’s te gebruiken voor social media en je website. Bespaar geld en maak zelf simpel en doeltreffend de juiste foto’s om gasten te verleiden.

Met behulp van deze 6-delige miniserie leggen we stap voor stap uit hoe je je menukaart zo kan inrichten dat ie vóór je gaat werken. Door een slimme indeling creëer je gemakkelijk een hogere gemiddelde besteding per gast. Leer de do’s & dont’s die je helpen om jouw online & offline menukaart helemaal op orde te krijgen!

Inhoud van de SVH Sociale Hygiëne cursusdag

 • Omgaan met gasten
 • Wetten en Regelgeving
 • Gokken & Veiligheid
 • Gespreksmodellen
 • Alcohol, Drugs & Tabak
 • Sociaal Hygiënisch Beleid
 • Arbeidswetgeving

Nadat je de praktijkdag hebt meegedaan, krijg je aansluitend het SVH examen en krijg je na het examen, het officiële diploma SVH Sociale Hygiëne thuisgestuurd.

Veel gestelde vragen

We geven je graag alvast antwoord op vragen die je wellicht hebt:

Tijdens de openingstijden van ieder (horeca)bedrijf, stichting, evenement, instellingen of sportverenigingen waar alcohol geschonken wordt, dient volgens de Dranken- en Horecawet iemand aanwezig te zijn die in het bezit is van het SVH-diploma Sociale Hygiëne.

Je kunt 4 weken nadat je STAP succesvol hebt aangevraagd, starten.

De cursus SVH Sociale Hygiëne duurt 1 dag, waarbij je eerst een praktijkdag bij ons op één van de locaties bijwoont en direct het examen erachteraan ook op dezelfde plek bij ons aflegt. 

Mocht het niet lukken, dan kun je onbeperkt praktijkdagen bijwonen en herexamens doen en word je extra begeleid om ervoor te zorgen dat je je diploma alsnog zo snel mogelijk behaalt.

Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. U kunt deze subsidie gebruiken voor een training, cursus of opleiding. De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie.

Meer info over STAP vind je ook in HIER

Je doet eerste een vrijblijvende pre-order, dit is een bestelling waarbij je aangeeft graag gebruik te willen maken van het STAP Combipakket. Dit is vrijblijvend.

Daarna kun je vervolgens via een persoonlijke link de bestelling definitief maken en een voorkeursdatum kiezen. Je krijgt dan een STAP-aanmeldingsbewijs van ons.

Dit bewijs gebruik je om dinsdag 28 februari je aanvraag te doen bij het UWV STAP-portaal. Als dit gelukt is kun je definitief starten. 

Meer info over STAP vind je ook HIER.

Nee, zeker niet. We zijn ervaren in het begeleiden van mensen met dyslexie en zorgen ervoor dat je extra tijd krijgt tijdens het examen en je desgewenst ook een groter boekje krijgt, met makkelijker leesbare letters.

Mocht het hiermee alsnog niet lukken, dan kunnen we vanuit het SVH een mondeling examen laten afnemen, dit vindt dan plaats in Zoetermeer.

Let op: we hebben hiervoor wel een dyslexieverklaring van je nodig. Kun je die niet overleggen, dan kunnen we dit niet voor je regelen, en val je ook buiten de regelen dat je onbeperkte herkansingen kunt doen.

We kunnen geen slagingsgarantie geven als je slecht begrip heb van de Nederlandse taal. We verwachten dat de kandidaat zijn/haar leesvaardigheid op minimaal op F2-niveau (Meijerink) is. Zie ook: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/taal-en-rekenen/referentiekader-taal-en-rekenen

Voor anderstalige deelnemers adviseren wij een computerexamen bij het SVH af te leggen in de taal die zij machtig zijn.

 

We cannot give a 100% garantuee  if your Dutch language is insufficient. We expect that the candidate’s reading skills are at least at F2 level (Meijerink). Also see: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/taal-en-rekenen/referentiekader-taal-en-rekenen

For foreign-speaking participants, we advise to take a computer exam at the SVH in the language they master.

Je vraagt STAP-subsidie aan via stapuwv.nl. Volg bij je aanvraag de onderstaande stappen.

 1. Log in met je DigiD.
 2. Vul je e-mailadres en telefoonnummer in.
 3. Upload je STAP-aanmeldingsbewijs wat je tegen die tijd van ons hebt ontvangen.
 4. In het veld Student-, klant of inschrijvingsnummer vul je het Studentnummer in dat je vindt op het STAP-aanmeldingsbewijs.
 5. Klik onder Selecteer uw scholing op Zoeken. Er verschijnt nu een zoekscherm.
 6. Bij Scholingsactiviteit vul je de ’Naam opleiding’ in die je ziet op het STAP-aanmeldingsbewijs.
 7. Bij Naam opleider vul je Horeca Vakcollege in.
 8. Klik vervolgens op Zoek. Er verschijnen nu één of meer opleidingen.
 9. Selecteer je opleiding in de lijst. Kies een opleiding waarachter een startdatum staat die in de maand ligt waarin je opleiding start.
 10. Klik op Selecteer en vervolgens rechtsonder op Kies activiteit.
 11. Je ziet nu dat je opleiding is ingevuld bij je aanvraag.
 12. Controleer of de Startdatum scholingsactiviteit overeenkomt met de Startdatum scholing op het STAP-aanmeldingsbewijs. Is dit niet het geval? Pas deze dan aan.
 13. Bij Einddatum scholingsactiviteit vul je de datum in die 12 maanden na je startdatum ligt. Dus bij een opleiding die start op 1 juni 2022, kies je als einddatum 31 mei 2023.
 14. Bij Uitvoeringslocatie van de scholingsactiviteit neem je de Plaatsnaam scholing over van het STAP-aanmeldingsbewijs. Dit is meestal Oostzaan of Oosterwolde.
 15. Vul bij Subsidiebedrag het STAP-subsidiebedrag in dat op het STAP-aanmeldingsbewijs staat. Dit is maximaal €1000,-
 16. Ga akkoord met de voorwaarden, geef aan dat je de aanvraag naar waarheid hebt ingevuld en klik op Versturen.
 17. UWV beoordeelt je aanvraag binnen vier weken. Log in op stapuwv.nl om de status van je aanvraag te bekijken.

Nee, je doet eerste een vrijblijvende pre-order, dit is een bestelling waarbij je aangeeft graag gebruik te willen maken van de STAP Deal. 

Vervolgens kun je via een persoonlijke link de bestelling definitief maken. Je krijgt dan een STAP-aanmeldingsbewijs van ons.

Dit bewijs gebruik je om je aanvraag te doen bij het UWV STAP-portaal. Wij krijgen vervolgens de subsidie vanuit UWV gestort. Je hoeft dus niets te betalen of voor te schieten.

Je betaalt alleen annuleringskosten als je tussen het definitief maken van je bestelling en de cursusdatum  annuleert. Eventueel kun je in overleg wel kosteloos de cursusdatum verschuiven, als hier de mogelijkheid toe is.

Je hebt recht op STAP-budget voor een opleiding als:

  • Je bent minimaal 18 jaar of nog niet met pensioen
  • jij of je partner de Nederlandse nationaliteit heeft of een andere nationaliteit van een land binnen de Europese Unie.
  • je volksverzekerd bent (dit ben je als je de afgelopen 27 maanden minstens 6 maanden in Nederland gewoond, gewerkt of een uitkering hebt gehad).

Nee. Let er wel op dat je in principe geen recht hebt op subsidie als je de cursus niet afrondt. Het is van belang dat je dit dan zo snel mogelijk doorgeeft aan het UWV, zodat er voorkomen kan worden dat je subsidie moet terugbetalen. Het UWV zal dan aangeven wat je moet doen.

Je betaalt wel annuleringskosten als je tussen het definitief maken van je bestelling en de cursusdatum, annuleert. Je betaalt dan de kosten die wij als opleider tot dan toe hebben gemaakt. Eventueel kun je in overleg wel kosteloos de startdatum verschuiven, als hier de mogelijkheid toe is.

Je persoonlijke STAP budget is inclusief btw en dit STAP aanbod ook, dus je hoeft geen btw te betalen oid.