Home » Nieuws » Masterclass Rudolf Brand

Masterclass Rudolf Brand

SAVE THE DATE | WOENSDAG 24 MAART 09.00 UUR | HORECA VALCOLLEGE OOSTZAAN

Chef-kok Rudolf Brand kookt in restaurant Circl volgens de circulaire principes en gaat dagelijks de strijd aan tegen voedselverspilling. In de keuken gebruikt hij daarom graag duurzame kooktechnieken zoals wecken en fermenteren. Het doel is om (h)eerlijke gerechten te serveren met minimaal energieverbruik en afvalproductie maar met een positieve impact op mens en milieu.

Op woensdag 24 maart om 09.00 uur neemt Rudolf ons mee in de wereld van duurzame kooktechnieken tijdens zijn Masterclass. Wil jij dit niet missen? Volg de livestream op onze Facebook pagina!

De leerlingen van het Horeca vakcollege mogen deze gave Masterclass en nog vele andere bijwonen. Wil jij dit nou ook? Schrijf je dan NU in bij een van onze opleidingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *