Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Masterclass Pascal Jalhay

Masterclass Pascal Jalhay

SAVE THE DATE | Op woensdag 3 maart begint om 9 uur de masterclass van Pascal Jalhay⭐️⭐️.

Volg ons op onze Facebook pagina om de live stream bij te wonen!

Vanuit de keuken van het Horeca Vakcollege in Oostzaan nemen wij jou mee in de wereld van de etnische keuken. Tijdens de livestream, deelt hij zijn kennis en geeft hij gouden tips die je direct kunt toepassen in de praktijk!

Pascal is SVH meesterkok. De SVH-meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die in de horeca in Nederland behaald kan worden. Zijn talent werd namelijk al snel ontdekt door Robert Kranenburg. Hij maakte hem chef de partie van zijn tweesterrenrestaurant La Rive in het Amstel Hotel. Later bemachtigde Jalhay zelf in twee jaar tijd maar liefst twee Michelin-sterren bij Vermeer. Hij wordt beschouwd als een van de meest innovatieve chef-koks van zijn generatie.

Tegenwoordig maakt hij culinaire ontdekkingsreizen en ontwerpt hij nieuwe recepten en

gerechten. Hij schreef eerder de boeken Proeven met Pascal (2001) en Pascal Jalhay proeft (2010). In 2019 verscheen het succesvolle boek Baru Belanda.

De leerlingen van het Horeca Vakcollege mogen deze gave masterclass en nog vele andere bijwonen! Wil jij dit nou ook? Schrijf je dan snel in bij één van onze opleidingen en zorg dat jij er de volgende keer ook bij bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *