Home » Nieuws » Masterclass Merijn van Berlo

Masterclass Merijn van Berlo

**MASTERCLASS**

SAVE THE DATE | Op woensdag 10 maart begint om 9 uur de masterclass van Merijn van Berlo.

Vanuit de keukens van het Horeca Vakcollege in Oostzaan nemen wij jou mee in de wereld van Miso. Tijdens de masterclass deelt Merijn zijn kennis en geeft hij tips die je kunt toepassen in de praktijk!

Merijn heeft zijn eigen restaurant Choux. Bob (zijn rechterhand) werkt al jaren bij Merijn en is verantwoordelijk voor de fermenten, miso’s, garums ect.

Sinds 2 jaar maken zij hun eigen miso. Denk hierbij aan een eenvoudige erwtenmiso tot miso met kruiden, bloemen, zaden, noten, roggebrood… noem maar op.

In de masterclass van Merijn gaan de leerlingen zelf een zonnebloempitmiso maken.

Wil jij ook deze te gekke masterclasses bijwonen? Schrijf je dan snel in bij één van onze opleidingen en zorg dat jij er de volgende keer ook bij bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *