Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Masterclass Joost Linders

Masterclass Joost Linders

Vanuit de keukens van het Horecavakcollege in Oostzaan nemen wij onze leerlingen mee in de wereld van patisserie en chocolade. Tijdens deze Masterclass, welke wordt verzorgd door niemand minder dan Joost Linders, deelt hij zijn kennis en geeft hij gouden tips die je direct kunt toepassen in de praktijk!

Joost heeft inmiddels jarenlange ervaring in de binnen- en buitenlandse keuken en heeft een passie voor chocolaterie en patisserie. In 2016 is hij begonnen met de productie van bean2bar chocolade. Door meerdere cursussen en trainingen te volgen heeft hij zich de technieken eigen weten te maken om uiteindelijk waanzinnige chocoladerepen en bonbons te kunnen realiseren.

Vanuit zijn atelier is Chovalli Chocolate ontstaan waarbij alles draait alles om de verwerking van fine flavour cacaobonen tot chocolade tabletten en bonbons. De cacaobonen die Joost gebruikt zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zijn duurzaam verbouwd met aandacht voor mens en natuur. De cacaobonen worden gesorteerd, geroosterd, schoongemaakt, gewalst en geconcheerd tot heerlijke chocolade.

Volg @chovali_Chocolate voor meer heerlijke chocolade content.

Aankomende periode krijgen de leerlingen van het HorecaVakcollege meerdere masterclasses van (sterren) chefs. Lijkt het jou nou ook leuk om hierbij te zijn? Meld je dan snel aan bij één van onze opleidingen of bel naar 085-130 46 94 voor een afspraak.

Via ons opleidingsprogramma stomen wij onze studenten in 22 weken klaar voor het examen tot SVH Zelfstandig Werkend Kok. Deze SVH erkende opleiding is vooral bedoeld voor horecamedewerkers die (enige) ervaring in de keuken hebben maar niet geschoold zijn. Het doel van onze opleiding is het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca.

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze opleidingen neem contact op met Maarten Hogeveen mobiel 06-25182359.

Bij al onze activiteiten nemen wij de regels en richtlijnen van het RIVM in acht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *