Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Masterclass Chris Naylor

Masterclass Chris Naylor

**MASTERCLASS** 

SAVE THE DATE | Op woensdag 17 maart begint om 9 uur de masterclass van Chris Naylor 1 Michelin ⭐️. (Deze is ook live op te volgen op onze Facebook pagina)

Vanuit de keukens van het Horeca Vakcollege in Oostzaan nemen wij jou mee in de wereld van Groenten.

Tijdens de livestream, welke wordt verzorgd door niemand minder dan Chris Naylor, deelt hij zijn kennis en geeft hij gouden tips die je direct kunt toepassen in de praktijk! 

Chris is executive chef bij het restaurant Vermeer ⭐️. Restaurant Vermeer is een onderdeel van het NH Collection Barbizon place hotel. De keuken van Vermeer is het laboratorium van chef Chris Naylor. Zijn geniale smaakvermogen en zijn creative geest zorgen voor voortdurende vernieuwing. Chris is niet bang om grenzen op te zoeken.

Chris leerde de klassieke kook kunsten van Albert Roux in Londen en Amsterdam. Later vorderde hij onder chef robert Kranenborg. Hier gaf hij leiding aan de keukenbrigades van onder meer Le Cirque⭐️, Vossius⭐️ en La Rive ⭐️⭐️ in het Amstel Hotel.

Chris Naylor was de afgelopen tien jaar de Executive Chef van Restaurant Vermeer. Zijn kookstijl kan worden omschreven als creatief en eigenzinnig met veel respect voor seizoensproducten en het land waar het vandaan komt.

In 2011 ontving Chris een Michelinster voor zijn inspanningen in Restaurant Vermeer. In 2018 ontving Chris van Gault & Millau de prijs voor Beste Groentekok.

De leerlingen van het Horeca Vakcollege mogen deze gave masterclass en nog vele andere bijwonen! Wil jij dit nou ook? Schrijf je dan snel in bij één van onze opleidingen en zorg dat jij er de volgende keer ook bij bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *