Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Leerling in Beeld – Stephan Telg

Leerling in Beeld – Stephan Telg

Hoi, mijn naam is Stephan Telg. Ik ben werkzaam bij Loetje Amsterdam en JustHoreca. Ik wil graag uiteindelijk zelfstandig werkend kok zijn, waardoor mijn plekje goed bij JustHoreca past. Ik ben terechtgekomen bij Horeca Vakcollege en deze opleiding door Maarten. Ik heb de opleiding, SVH Kok, gekozen omdat ik graag me meer wil verdiepen in theorie, kennis, technieken en samenstellingen. Ik doe het beroep namelijk als sinds 2016, ik wil me de komende tijd onderdompelen in deze lessen om meer te leren.

Ik werk in de keuken van Loetje, maar wil uiteindelijk focussen op JustHoreca. Dan kan ik zelfstandiger te werk gaan. In de toekomst zie ik me ook zelfstandig werken. Ik zie mezelf veel privé en thuisdiners geven. Ik wil gewoon altijd aan het werk en werk hebben, maar mijn ding blijven doen in de keuken. Om zelfstandig te kunnen werken wil ik in deze corona periode erg focussen op de opleiding. Ik wil graag meer creativiteit, op een hoger niveau gaan trainen en presteren.

De opleiding en het uiteindelijke beroep is aantrekkelijk voor mij persoonlijk, omdat ik graag van niets iets wil maken. Ik hou ervan om dingen te creëren met mijn handen. Ik vind de sfeer met de collega’s heerlijk om dagelijks mee te werken. Teamverband is voor mij zeker een toppuntje. Maar waar ik echt van kan genieten als kok, is de waardering krijgen. Ik hoop dat de opleiding me hierin erg kan helpen en uiteindelijk als top kok eruit kom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *