Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Leerling in beeld Lindsey Hoffmeister

Leerling in beeld Lindsey Hoffmeister

Hi, ik ben Lindsey en ik ben 22 jaar. Ik heb bij het Horeca Vakcollege in Oostzaan met veel plezier de Keukenassistent opleiding gevolgd.

Ik werk vanaf mijn 16e al in de horeca. Zo ben ik begonnen als runner bij het Bastion hotel en uiteindelijk als bartender geëindigd.

Ik ben vervolgens in een ander restaurant gaan werken in de bediening en heb daar een super leuke tijd gehad. Ik heb hier echt veel geleerd over wat een gastvrouwschap precies inhoud. 

Toen kwam ik Lovers rondvaart boten tegen en daar zochten zij medewerkers voor in de bediening op een rondvaart boot bij het bedrijf Frans Kelders Cuisinier. Ik heb daar 3,5 jaar gewerkt en ben weer enorm gegroeid. Ik mocht af en toe helpen in de keuken wat ik super leuk vond. Ik ben hier door corona mijn baan kwijt geraakt.

Ik ben gaan nadenken wat ik nu eindelijk echt wil?! Koken heb ik altijd al leuk gevonden. Ik heb veel geleerd van mijn moeder en uiteindelijk tot de conclusie gekomen om daar iets verder mee te gaan doen. 

Ik ben bij het Horeca Vakcollege terecht gekomen via Werkom, omdat ik door de corona crisis mijn baan ben kwijt geraakt. Toen ik te horen kreeg dat ik de keukenassistent opleiding mocht volgen werd ik direct enthousiast. 

Ik mocht buiten mijn eigen lesdag om meelopen met de masterclasses en de zelfstandig werkend kok opleiding. Hier heb ik heel veel van geleerd. Vanaf toen wist ik zeker dat ik door wilde groeien in dit mooie vak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *