Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Leerling in beeld Kjelld van Essen

Leerling in beeld Kjelld van Essen

Hoi, mijn naam is Kjelld van Essen, werkzaam bij Bar Restaurant Lely en sinds 15 februari begonnen aan de opleiding SVH Kok. Ik heb gekozen voor deze opleiding, omdat ik na een aantal jaren in de keuken zonder diploma het gevoel kreeg dat ik een beetje ‘ronddobberde’. Kortom, ik wil de basis van het koken gewoon goed onder de knie hebben en feiten van fictie kunnen onderscheiden. Na wat research online, ben ik uitgekomen bij het Horeca Vakcollege en na een kort belletje werd ik meteen uitgenodigd om kennis te maken. Deze persoonlijke en laagdrempelige benadering en uiteraard de strak ingerichte keuken spraken mij meteen erg aan bij het Horeca Vakcollege.

Na vandaag mijn eerste dag te hebben gehad, is de toon gezet. The sky is the limit. De komende tijd wil ik gebruiken om mij volledig onder te dompelen in de lesstof en eventuele extra’s die het Horeca Vakcollege mij te bieden heeft. In de toekomst wil ik graag verder leren door middel van een vervolg op deze opleiding en/of korte stages in het hogere segment. Uiteindelijk hoop ik met deze kennis vorm te kunnen geven aan mijn creativiteit en uiteraard ook andersom.

Het Horeca Vakcollege is wat mij betreft de ideale partner vanwege de kennis, expertise en connecties die aanwezig zijn. Daarbij nodigt de persoonlijke manier van lesgeven je uit om het beste eruit te halen wat erin zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *