Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Leerling in Beeld – André van der Vaart

Leerling in Beeld – André van der Vaart

Hoi, mijn naam is André van der Vaart, net als de voetballer.

Ik ben bij de opleiding terechtgekomen door een goede vriend van mij. Hij wist dat ik iets anders wilde doen dan mijn oude baan waardoor hij me met Maarten in contact heeft gebracht. Zodoende is er een balletje gaan rollen.

Ik heb voor de opleiding gekozen om van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik heb geen keukenachtergrond waarom ik eerst dingen wil leren voordat ik mezelf in het diepe gooi. Daarom is Horeca Vakcollege voor mij ideaal.

Het is erg handig als je weet wat HACCP is voordat je ergens naar binnenstapt. Mijn oude beroep was veiligheidsman bij de petrochemische industrie bij de haven van Amsterdam. Ik werkte daar ook met olie, maar daar was het brandstof en hier is het olijfolie voor in de pan.

Het is een hele carrière switch, maar ik heb altijd al een passie voor koken gehad. Daarom zie ik mezelf ook in de toekomst met een koksmuts op. En niet alleen met carnaval, maar ook in mijn dagelijkse leven.

Ik kies voor dit beroep om mensen te laten genieten. Ik wil met goede ingrediënten iets geweldigs maken, waar iedereen van kan smullen en waar ik ook nog voor wordt betaald. Win-win situatie.

Daarnaast wil ik al mijn technieken en kennis omzetten naar de keuken, op zowel professioneel/werkgebied als voor familie koken. Ik wil vooral mensen blij maken, dan ben ik ook gelukkig!

 

Wil jij net als André van jouw hobby je beroep maken? Met onze brede studieaanbod willen wij jou graag helpen. Bekijk onze studieaanbod en meld je aan!

1 reactie op “Leerling in Beeld – André van der Vaart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *