Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Leerling in beeld | Quinten Dijk

Leerling in beeld | Quinten Dijk

Hi, ik ben Quinten Dijk. Leerling van het Horeca Vakcollege in Oostzaan. Ik ben 26 jaar oud en geboren in Den Haag. Sinds 2018 woon en werk ik in Noordwijk aan Zee bij B.E.A.C.H. Dit is het beste strandpaviljoen van Nederland! Mijn vader is de eigenaar van B.E.A.C.H.

Sinds de opening van B.E.A.C.H. werken wij al samen met VHC Jongens en nu 3 jaar later hebben wij de kans gekregen om twee mensen op te geven voor de opleiding SVH kok bij het Horeca Vakcollege.

Samen met mijn collega zijn wij aan de slag gegaan bij het Horeca Vakcollege. Na meer dan 20 lessen kan ik met zekerheid zeggen dat we mega veel geleerd hebben. Nu alleen nog mijn examen en dan zijn we officieel kok! Onze leermeester Mischa Graafmans heeft ons goed klaargestoomd, dus dat examen moet goed komen. Al met al heel tevreden over de opleiding bij het Horeca Vakcollege. Op naar de volgende!

Heeft Quinten jouw interesse gewekt voor de opleiding SVH Kok? Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *