Ga naar de inhoud

HORECA DAGCOLLEGE

Leer in 1 dag hoe gaaf het horecavak kan zijn!

ONTDEK WAT DE HORECA TE BIEDEN HEEFT EN MAAK KENNIS MET ALLE FACETTEN VAN HET AMBACHT!

Kom je ook? In 1 dag leren we je alle facetten van de horeca, en zorgen we ervoor dat je een start kunt maken. Zet heerlijke koffie als een echte barista, leer je weg in de keuken en ontdek hoe je op de juiste manier met gasten in contact komt én hoe je een heerlijk drankje serveert.

Ervaar een DAG bij het Horeca Dagcollege!

Waarom zou je deelnemen?

KEUKEN

Leer je weg in de keuken kennen

HACCP

We laten zien hoe je veilig werkt

BARISTA

Ontdek hoe je een heerlijk kopje koffie zet

GASTEN

Ervaar hoe je het beste contact legt met gasten

DRANKEN

Maak en serveer een topdrankje

Leren, maar dan leuk!

Opleiden doen we met één doel: resultaat bereiken met datgene wat nodig is. Maak gebruik van een krachttraining in 1 dag en pas het de volgende dag direct toe in de praktijk!

BEGELEIDING

Deze dagopleiding wordt gegeven door verschillende horeca professionals, met ieder hun eigen specialisme.

De trainers hebben jarenlang ervaring in het geven van trainingen, adviseren, begeleiden en coachen.

Ontdek...

Hoe het reilen en zeilen in de keuken werkt en wat de basis is. Wat is het verschil tussen de witte en zwarte brigade en hoe is het keukenteam ingedeeld? Steek je handen uit je mouwen en leer basiskooktechnieken en maak simpele, maar heerlijke gerechten klaar, met hulp van onze Chefs

Hoe je voedselveilig kunt werken en wat je kunt doen om de risico’s te beperken in zowel de keuken als aan de voorkant. Weet hoe je eventuele risico’s kunt beperken tijdens bereiding, verwerking, bewaren, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen en word een waardevolle schakel in het voorkomen van incidenten voor jouw werkgever

Hoe een professionele pistonautomaat werkt, hoe je koffie bereidt, de melk opschuimt en een mooie cappuccino kunt maken. Ontdek de verschillen tussen de koffiebonen en melksoorten. Leer hoe je de machine goed behandelt en wat je moet doen om de zetkwaliteit optimaal te houden.

Hoe je gasten op de juiste manier benadert en hoe je hen het beste kunt voorzien van datgene waar zij voor komen; een heerlijk kopje koffie of een smakelijk gerecht, maar altijd mét een warm welkom en een gastvrij bezoek.  Hoe zorg je er daarnaast voor dat gasten langer blijven en nog iets extra bestellen? Je ontdekt het hier.

Hoe je een goed drankje klaarmaakt en serveert, zowel alcoholisch, als alcoholvrij. Wordt een pro en ga aan de slag om erachter te komen wat de basis is en hoe je meerwaarde kunt creëren door van ieder drankje een feestje te maken.

INTERESSE?

We bieden deze dagopleiding aan in een aantrekkelijk tarief.
Start vandaag nog met leren & oriënteren en ga op ontdekkingsreis!

HORECA DAGCOLLEGE

Wat is het resultaat?

  • Je kunt beter uit de voeten op de horeca-werkvloer en weet hoe “het spelletje” werkt en hoe jij van toegevoegde waarde kan zijn.
  • Jouw (toekomstige) werkgever kan jouw beter en waardevoller inzetten voor werkzaamheden die meer impact hebben.
  • Je voelt je zekerder over waar je goed in bent, waar niet en waar je je vooral in wil ontwikkelen.
  • Als je nog niet in de horeca werkt, maar twijfelt om aan de slag te gaan, dan weet je na deze dag exact waar je aan toe bent en of je je thuis voelt op de horeca-werkvloer.

Wat denk je ervan om de prachtige kanten van het horecavak te ontdekken en in deze drukke tijd meer impact te maken?

Veel gestelde vragen

We geven je graag alvast antwoord op vragen die je wellicht hebt over het Horeca Dagcollege:

De dag start om 09.00 uur, je bent welkom vanaf 08.30 uur. De dag is rond 17.00 uur afgelopen.

Absoluut! Deze dag is juist geschikt voor mensen met weinig tot geen ervaring in de horeca. Je leert de basis die nodig is om als waardevolle medewerker aan de slag te kunnen. Ook kun je vanuit het dagcollege gemakkelijk doorstromen naar verschillende vervolgopleidingen in de keuken en bediening.

De livedagen kosten natuurlijk ook tijd, deze plan je in je agenda: 2x een dagdeel en 1x een dag. Je kunt de livedagen ook digitaal live meedoen of later terugkijken

Ja tuurlijk! Ook wij weten wat een gastvrij onthaal is en zorgen ervoor dat je tijdens de dag voldoende kunt eten en drinken. Maarr…we zijn een school, dus grote kans dat je een deel ervan zelf hebt klaargemaakt!

Dat hangt af van je ervaring. Is dat specifiek op één gebied, dan is de kans groot dat het evengoed waardevol voor je is, maar mogelijk is deze dag dan niet wat je zoekt. Bel ons even op 085 – 130 46 94 om erachter te komen wat er bij je past. Je kunt dan wellicht beter eens langskomen voor een gesprek bij ons op het Horeca Vakcollege of een specifieke proefles meelopen. 

Ja, je krijgt een bewijs van deelname als je de gehele dag aanwezig bent en alle onderdelen met succes doorloopt.