MASTERCLASS - PASCAL JALHAY

Hieronder vind je de Masterclass van Pascal Jalhay, waarin hij uitlegt hoe je de etnische keuken kunt gebruiken als inspiratie voor  hedendaagse gerechten.

Pascal is SVH meesterkok. De SVH-meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die in de horeca in Nederland behaald kan worden. Zijn talent werd namelijk al snel ontdekt door Robert Kranenburg. Hij maakte hem chef de partie van zijn tweesterrenrestaurant La Rive in het Amstel Hotel. Later bemachtigde Jalhay zelf in twee jaar tijd maar liefst twee Michelin-sterren bij Vermeer. Hij wordt beschouwd als een van de meest innovatieve chef-koks van zijn generatie.

Tegenwoordig maakt hij culinaire ontdekkingsreizen en ontwerpt hij nieuwe recepten en gerechten. Hij schreef eerder de boeken Proeven met Pascal (2001) en Pascal Jalhay proeft (2010). In 2019 verscheen het succesvolle boek Baru Belanda.

Wil je meer weten over ons aanbod aan inspirerende opleidingen & cursussen, check dan ons studieaanbod!