Ga naar de inhoud

MASTERCLASS - CHRIS NAYLOR

Heb jij ook soms wat moeite om écht creatief en toch gemakkelijk je groenten in de keuken te gebruiken?
Ontdek hoe je groenten een meerwaarde geeft als volwaardig en fantastisch product om mee te werken!

In deze Masterclass deelt Chris zijn kennis en geeft hij gouden tips die je direct kunt toepassen in de praktijk!

Chris is executive chef bij het restaurant Vermeer ⭐️. De keuken van Vermeer is het laboratorium van chef Chris Naylor. Zijn geniale smaakvermogen en zijn creatieve geest zorgen voor voortdurende vernieuwing. Chris is niet bang om grenzen op te zoeken.

Chris leerde de klassieke kook kunsten van Albert Roux in Londen en Amsterdam. Later vorderde hij onder chef Robert Kranenborg. Hier gaf hij leiding aan de keukenbrigades van onder meer Le Cirque⭐️, Vossius⭐️ en La Rive ⭐️⭐️ in het Amstel Hotel.

In 2011 ontving Chris een Michelinster voor zijn inspanningen in Restaurant Vermeer. In 2018 ontving Chris van Gault & Millau de prijs voor Beste Groentekok.

Wil je meer weten over ons aanbod aan inspirerende opleidingen & cursussen, check dan ons studieaanbod!