Meteen naar de inhoud

STAP SUPERDEAL - SVH LEERMEESTER

Vanaf maandag 3 juli 2023 om 10:00 uur kun je jouw persoonlijke STAP budget weer verzilveren!

Wil jij je SVH Leermeester diploma behalen? Pre-order dan bij ons je STAP SuperDeal, zodat je gratis kunt starten.

lees meer!

HOE BRENG JE KENNIS OP DE JUISTE MANIER OVER?

Wil jij met leerlingen werken en zo de volgende generatie in het horecavak gaan begeleiden?

Word ook een onmisbare schakel in de ontwikkeling van horeca medewerkers. Deel je kennis en zorg voor een goede begeleiding van de volgende generatie.

Wij bieden een 3-daagse cursus aan. Na deze dagen heb je gelijk je diploma op zak en mag je officieel leerlingen gaan begeleiden!

Horeca Vakcollege Leermeester

Leren én implementeren

Opleiden doen we met één doel: resultaat bereiken met datgene wat nodig is. In een krachtige combinatie van online leren met praktijkdagen zorgen we ervoor dat je niet alleen de juiste kennis opdoet, maar ook écht je diploma behaalt door onze persoonlijke begeleiding!

M&GAsset 14

3 cursus-dagen
(om de 2 weken)

M&GAsset 15

kleine klassen max. 8 personen

M&GAsset 18

erkend SVH diploma

M&GAsset 13

GRATIS!
met STAP budget

Voor wie?

Voor ambitieuze horecaprofessionals die het horecavak graag over willen dragen aan toekomstige generaties. Toepassing voor iedereen die erkend Leermeester wil worden:

 • In de keuken
 • In een restaurant
 • Bij een receptie
 • In een bedrijfskantine

Leer effectief communiceren en haal meer uit beschikbare talenten. 

Het diploma SVH Leermeester heb je nodig om een erkend leerbedrijf te worden en te blijven. Er moet minimaal één gediplomeerd Leermeester binnen het bedrijf werkzaam zijn.

Leer coachen, begeleiden, plannen, organiseren, beoordelen motiveren, enthousiasmeren en nog veel meer!

BEGELEIDING

De cursus wordt gegeven door verschillende horeca professionals, met ieder hun eigen specialisme.

De trainers hebben jarenlang ervaring in het geven van trainingen, adviseren, begeleiden en coachen.

Pak nu de STAP SuperDeal en krijg:

SVH Leermeester cursus met 3 praktijkdagen en een uitgebreide online leeromgeving, waarin theorie, coachen & begeleiden en het maken van je portfolio worden toegelicht met behulp van proefexamens, instructievideo’s, templates, voorbeelden en nog veel meer!

Bestel nu en ontvang ook de 2 gratis bonussen: een online videotraining om betere foodfoto’s te maken met behulp van je mobieltje én een miniserie over de indeling van je menukaart om zo tot een hogere gastbesteding te komen! 

"Echt verrast door de manier van lesgeven!"


“Ik heb de cursus als zeer fijn ervaren. Ik heb veel geleerd van m'n medecursisten en ik voelde mij op mijn gemak door zowel Jeannine als de anderen deelnemers.

Vond het een superinteressante cursus en ben echt verrast door de manier van lesgeven en de organisatie daar omheen. De cursusdagen hebben niet alleen mij meer informatie en inzicht gegeven in het begeleiden van leerlingen als Leermeester maar heeft mijn horeca hart nog meer doen kloppen.

Het is altijd goed om jezelf te blijven ontwikkelen en om dat te doen met mensen die de zelfde passie als jij hebben, is oprecht een feestje.

Ik zou de cursus zeker aanraden!"
Sophie Touber
Strandpaviljoen Zeezicht - Castricum aan Zee

INTERESSE?

We bieden deze opleiding aan in een aantrekkelijk pakket. Meld je vandaag nog aan en geniet gratis van alle extra’s!

STAP SUPERDEAL

Actieprijs: €1247,-
1000,- inclusief btw
>> GRATIS bij gebruik van je STAP budget! <<

NU MET TIJDELIJK 2 GRATIS BONUSSEN!

Superhandige training om jouw gerechten en producten mooi te fotograferen en deze foto’s te gebruiken voor social media en je website. Bespaar geld en maak zelf simpel en doeltreffend de juiste foto’s om gasten te verleiden.

Met behulp van deze 6-delige miniserie leggen we stap voor stap uit hoe je je menukaart zo kan inrichten dat ie vóór je gaat werken. Door een slimme indeling creëer je gemakkelijk een hogere gemiddelde besteding per gast. Leer de do’s & dont’s die je helpen om jouw online & offline menukaart helemaal op orde te krijgen!

Examen overzicht:

theorie

coachen & begeleiden

portfolio

Veel gestelde vragen

We geven je graag alvast antwoord op vragen die je wellicht hebt:

Het diploma SVH Leermeester heb je nodig om een erkend leerbedrijf te worden en te blijven. Er moet minimaal één gediplomeerd Leermeester binnen het bedrijf werkzaam zijn. Als Leermeester ben je onmisbaar voor de ontwikkeling van (jonge) medewerkers in de horeca.

Je kunt 4 weken nadat je STAP succesvol hebt aangevraagd, starten.

De cursus beslaat 4 weken, waarin 3 praktijkdagen vallen. Op de laatste praktijkdag krijg je ook smiddag je examens.

Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. U kunt deze subsidie gebruiken voor een training, cursus of opleiding. De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie.

 

Je doet eerste een vrijblijvende pre-order, dit is een bestelling waarbij je aangeeft graag gebruik te willen maken van de STAP SuperDeal. Dit is vrijblijvend.

Daarna kun je vervolgens via een persoonlijke link de bestelling definitief maken. Je krijgt dan een STAP-aanmeldingsbewijs van ons.

Dit bewijs gebruik je om maandag 3 juli 2023 om 10:00 uur je aanvraag te doen bij het UWV STAP-portaal. Als dit gelukt is kun je beginnen. 

Meer info over STAP vind je ook HIER.

Je vraagt STAP-subsidie aan via stapuwv.nl. Volg bij je aanvraag de onderstaande stappen.

 1. Log in met je DigiD.
 2. Vul je e-mailadres en telefoonnummer in.
 3. Upload je STAP-aanmeldingsbewijs wat je tegen die tijd van ons hebt ontvangen.
 4. In het veld Student-, klant of inschrijvingsnummer vul je het Studentnummer in dat je vindt op het STAP-aanmeldingsbewijs.
 5. Klik onder Selecteer uw scholing op Zoeken. Er verschijnt nu een zoekscherm.
 6. Bij Scholingsactiviteit vul je de ’Naam opleiding’ in die je ziet op het STAP-aanmeldingsbewijs.
 7. Bij Naam opleider vul je Horeca Vakcollege in.
 8. Klik vervolgens op Zoek. Er verschijnen nu één of meer opleidingen.
 9. Selecteer je opleiding in de lijst. Kies een opleiding waarachter een startdatum staat die in de maand ligt waarin je opleiding start.
 10. Klik op Selecteer en vervolgens rechtsonder op Kies activiteit.
 11. Je ziet nu dat je opleiding is ingevuld bij je aanvraag.
 12. Controleer of de Startdatum scholingsactiviteit overeenkomt met de Startdatum scholing op het STAP-aanmeldingsbewijs. Is dit niet het geval? Pas deze dan aan.
 13. Bij Einddatum scholingsactiviteit vul je de datum in die 12 maanden na je startdatum ligt. Dus bij een opleiding die start op 1 juni 2022, kies je als einddatum 31 mei 2023.
 14. Bij Uitvoeringslocatie van de scholingsactiviteit neem je de Plaatsnaam scholing over van het STAP-aanmeldingsbewijs. Dit is meestal Oostzaan of Oosterwolde.
 15. Vul bij Subsidiebedrag het STAP-subsidiebedrag in dat op het STAP-aanmeldingsbewijs staat. Dit is maximaal €1000,-
 16. Ga akkoord met de voorwaarden, geef aan dat je de aanvraag naar waarheid hebt ingevuld en klik op Versturen.
 17. UWV beoordeelt je aanvraag binnen vier weken. Log in op stapuwv.nl om de status van je aanvraag te bekijken.

Nee, je doet eerste een vrijblijvende pre-order, dit is een bestelling waarbij je aangeeft graag gebruik te willen maken van de STAP SuperDeal. 

Medio april kun je vervolgens via een persoonlijke link de bestelling definitief maken. Je krijgt dan een STAP-aanmeldingsbewijs van ons.

Dit bewijs gebruik je om op 1 juli je aanvraag te doen bij het UWV STAP-portaal. Wij krijgen vervolgens de subsidie vanuit UWV gestort. Je hoeft dus niets te betalen of voor te schieten.

Je betaalt alleen annuleringskosten als je tussen het definitief maken van je bestelling en de startdatum van de cursus, annuleert. Eventueel kun je in overleg wel kosteloos de startdatum verschuiven, als hier de mogelijkheid toe is.

Je hebt recht op STAP-budget voor een opleiding als:

  • Je bent minimaal 18 jaar of nog niet met pensioen
  • jij of je partner de Nederlandse nationaliteit heeft of een andere nationaliteit van een land binnen de Europese Unie.
  • je volksverzekerd bent (dit ben je als je de afgelopen 27 maanden minstens 6 maanden in Nederland gewoond, gewerkt of een uitkering hebt gehad).
  • je dit kalenderjaar nog geen STAP-budget hebt gekregen en er nog budget is.

Nee. Let er wel op dat je in principe geen recht hebt op subsidie als je de cursus niet afrondt. Het is van belang dat je dit dan zo snel mogelijk doorgeeft aan het UWV, zodat er voorkomen kan worden dat je subsidie moet terugbetalen. Het UWV zal dan aangeven wat je moet doen.

Je betaalt wel annuleringskosten als je tussen het definitief maken van je bestelling en de startdatum van de cursus, annuleert. Je betaalt dan de kosten die wij als opleider tot dan toe hebben gemaakt. Eventueel kun je in overleg wel kosteloos de startdatum verschuiven, als hier de mogelijkheid toe is.

Je persoonlijke STAP budget is inclusief btw en dit STAP aanbod ook, dus je hoeft geen btw te betalen oid.