Meteen naar de inhoud

OPLEIDING - SUSHI OP DE KAART

Leer sushi bereiden als een pro en zet binnen no-time sushi bij jou op de kaart!

VOEG WAARDE TOE AAN JE AANBOD EN VERRAS JOUW GASTEN MET HEERLIJKE TOPKWALITEIT SUSHI

Realiseer meer omzet met je menukaart of in het bestelaanbod door sushi toe te voegen

Twijfel je er al een tijdje over om iets te doen met sushi? Dit is het moment! Sushi werkt niet alleen op je menukaart, maar is ook heel goed toe te passen in een bestelassortiment.

Sushi kun je echt goed en lekker maken, door net wat meer te weten over hoe het nu eigenlijk hoort en hoe je waarde toevoegt aan dit margerijke product.

Zo kun je je heel goed onderscheiden van alle slechte sushi die er doorgaans wordt aangeboden en maak je écht het verschil.

Waarom zou je deelnemen?

Doe jezelf een plezier en start deze maand nog met onze stoomcursus!

Ontdek de veelzijdigheid van sushi en laat je inspireren door de toepasbaarheid en mogelijkheden die er zijn.

M&GAsset 14

4 lesdagen

M&GAsset 15

kleine groepjes

M&GAsset 18

gegarandeerd de beste sushi skills

M&GAsset 13

TIJDELIJK
1474,- ex. btw.

Leren én implementeren

Opleiden doen we met één doel: resultaat bereiken met datgene wat nodig is.

Dokter Sushi zorgt er niet alleen voor dat je de juiste skills leert en dat je in staat bent om de mooiste sushi te maken, maar hij begeleidt en coacht je ook om dit vervolgens te implementeren, zodat je de sushi al binnen enkele weken kunt gaan produceren.

BEGELEIDING

Dokter Sushi is Rob Zaal, en heeft zichzelf de afgelopen 25 jaar ontwikkeld als sushi specialist. Rob werkt zowel bij opdrachtgevers als vanuit het Horeca Vakcollege en verzorgt regelmatig sushi opleidingen, demo’s en masterclasses.

“Iedere dag ben ik op zoek naar nieuwe producten om de sushi nog beter te maken.  Niets is te gek voor mij. Als jij de sushi proeft moet je het gevoel hebben dat alles klopt, dan is mijn missie geslaagd.”

Ontdek...

hoe je gemakkelijk aan de slag kunt met het maken van verschillende soorten sushi

dat je dit gemakkelijk kunt toevoegen aan je kaart, en dit een mooi onderdeel kan laten zijn van je totaalaanbod

hoe je met behulp van het toevoegen van sushi je gemiddelde besteding en omzet kunt verhogen

hoe je met sushi je bestelaanbod kunt upgraden, door het aanbieden van sushiboxen

INTERESSE?

We bieden deze spoedopleiding aan om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt en resultaat haalt uit het toevoegen van sushi op de kaart of in je bestelaanbod.

SUSHI OP DE KAART

Reguliere prijs: €1974,-
NU: 1474,- ex. btw.


“Rob is echt een topper! Ik heb ontzettend veel geleerd in korte tijd en alles kon ik gelijk toepassen. Echt super om iemand te zien die zoveel passie heeft voor sushi

Ik heb gekozen voor het Horeca Vakcollege en Rob omdat ze een gedegen opleiding hebben die echt naadloos aansluit bij de praktijk en waarbij ze ook echt kijken naar de extra omzet die je kunt realiseren"
Rob Hofland | Chefkok
Tolhuistuin, Amsterdam Noord

Wat is het resultaat?

  • Je weet exact hoe je sushi moet maken en hoe je het op de kaart kunt krijgen
  • Je hebt inzicht in de potentie en marges van het sushi aanbod en kunt daar je doelstelling op afstemmen
  • Je weet hoe je je keuken ervoor moet inrichten en wat er voor nodig is om voedselveilig te werken
  • Je weet hoe je creatief kunt omgaan met sushi en het gebruiken om je bestelomzet een boost te geven
  • Je hebt de kennis en skills om jezelf verder te ontwikkelen en het sushi aanbod aan te passen aan het seizoen en de beschikbaarheid van producten

Zin om mee te doen? Meld je direct aan of kom eerst een keer kijken in onze leskeuken! We bieden je graag een kop koffie aan om samen te bekijken of er potenties is voor jouw zaak

Opleidingsoverzicht:

Niet-goed-geld-terug-garantie

Wij staan voor de kwaliteit van deze Sushi opleiding en zorgen ervoor dat je met de kennis en skills die je opdoet, resultaat bereikt. Ons doel is dat je met deze opleiding sushi op de kaart kunt zetten en hiermee aanvullende omzet mee kunt realiseren.

Mocht jij echter na  de eerste lesdag erachter komen dat de opleiding niet is wat je verwachtte of wat we hebben aangegeven, dan kun je hiervoor je lesgeld, exclusief 85,- administratie- en onkosten, terugkrijgen.

LESDATA & TIJDEN

Oostzaan:
– Een startdatum bepalen we in overleg, afhankelijk van de aanmeldingen. Neem hiervoor contact met Suus op via 0645856789.

De lessen beginnen om 10.00 uur en eindigen rond 15.00 uur. Er wordt gezamenlijk geluncht met de gemaakte producten. Tijdens de lesdagen hebben wij koffie, thee, water en frisdranken gratis beschikbaar.

BETALEN IN TERMIJNEN?
GEEN PROBLEEM!

Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om een grotere investering te doen, ook als je deze later terug gaat verdienen. Daarom kunnen we ook een betalingsregeling bieden met behulp van een machtiging, in 3 termijnen. Neem hiervoor contact met ons op via info@horecavakcollege.nl

Veel gestelde vragen

We geven je graag alvast antwoord op vragen die je wellicht hebt:

We starten in principe op een maandag in december, maar in overleg kunnen we ook een andere datum bepalen. Neem contact met ons op via 0645856789 om in overleg een startdatum te bepalen.

De opleiding bestaat uit 4 lesdagen, verdeeld over 2 a 4 weken, afhankelijk van de wens. Daarnaast krijg je ook onbeperkt toegang tot de e-learning. Na de lesdagen komt er ook een evaluatie en houden we contact tijdens de begeleiding

Houd er rekening mee dat je in ieder geval de 4 lesdagen bij ons bent, en dat je daarnaast tijd zal kwijt zijn aan het implementeren van het sushi aanbod op je menukaart, de calculaties, het inrichten van je keuken en het oefenen met bereiden en vouwen. In principe kun je binnen 2 a 3 weken aan de slag met het verkopen van sushi.

Zorg ervoor dat je toegang tot de e-learning hebt en hier alvast de introductie van leest. Ook is het handig als je een goed messenset hebt, die je meeneemt tijdens de lessen.

Ook kun je al je huidige menukaart en een plattegrond van je keuken meenemen.

Draag in de keuken beschermende schoenen, wij hebben een koksbuis beschikbaar.

Wij zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van deze opleiding training. En daarom geven we garantie. Als je na de 1e lesdag niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze opleiding, dan krijg je je geld retour minus 85,- administratie- en onkosten.

De voorwaarden is dat je aanspraak maakt op de garantie uiterlijk 24 uur na de eerste lesdag.

Annulering kan schriftelijk per email via info@horecavakcollege.nl, met een duidelijke omschrijving waarom de oleiding niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluit op behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van de opleding al kunt beoordelen.

Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is, vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren je geld retour.

Wij werken met algemene voorwaarden, deze vind je hier.

Ja dat kan. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om een grotere investering te doen, ook als je deze later terug gaat verdienen. Je kunt daarom ook in 3 delen betalen. Wij werken dan met een automatisch incasso systeem.

Ja, het is een scholingsprogramma en dat mag je, als ondernemer, van de belasting aftrekken.

Uiteraard. Je krijgt een nette factuur met de btw gespecificeerd erop.