Ga naar de inhoud

MEER OMZET MET JOUW HORECAZAAK

SPECIAAL TARIEF

Voor horecaondernemers die hun zaak willen professionaliseren en toe zijn aan structurele groei en resultaat door middel van een systeem wat werkt!

GEGARANDEERD RESULTAAT MET EEN STERK FUNDAMENT EN DE JUISTE MARKETING

Realiseer structureel meer gasten die vaker terugkomen en die meer besteden bij ieder bezoek.

Je wilt een horecazaak die eer doet aan de kennis en ervaring die je hebt. Een zaak waar je trots op kunt zijn en waarin je je iedere dag als een vis in het water voelt. En waarmee je voldoende omzet behaalt om zonder zorgen te doen wat je het liefste doet en waar je goed in bent. Niet alleen nu, maar in de komende jaren.

Waar loop jij tegen aan?

Herken je dit ook? Doe jezelf dan een plezier en start met het bouwen van een sterk fundament en een goedwerkend marketingsysteem, waardoor je veel meer grip krijgt op jouw resultaten.

M&GAsset 14

12 weken
12 modules
1 (digitale) livedag

M&GAsset 15

digitaal & livedag in
kleine groepjes

M&GAsset 18

gegarandeerd meer omzet na 12 weken

M&GAsset 13

SPECIAAL TARIEF
774,- ex. btw.

Leren én implementeren

Opleiden doen we met één doel: resultaat bereiken met datgene wat nodig is. In een krachtige combinatie van online leren met een (digitale) livedag, zorgen we ervoor dat je niet alleen de juiste kennis opdoet, maar deze ook direct voor jouw zaak kan inzetten.

Zo krijg je al resultaten vanaf het moment dat je aan de slag gaat met jouw doelstellingen!

BEGELEIDING

Deze opleiding wordt gegeven door Suus, horeca-marketing specialist met jarenlange ervaring in omzetverbeteringstrajecten en het geven van trainingen, begeleiden en coachen van horecaondernemers.

Ontdek...

hoe je mogelijkheden ziet die 90% van de horecaondernemers niet ziet en leer hoe je grip krijgt op je resultaten.

dat niet harder werken, maar slimmer & strategischer werken de oplossing is. Meer bereik met minder moeite en tijd om te werken aan díe zaken die jij belangrijk vindt. Doen waar je goed in bent.

hoe je het enge en onbekende “social media monster” kan temmen en het kan gebruiken om met minder tijd, meer en nieuwe gasten (of klanten vanuit de zakelijke markt) kunt bereiken en aan je kunt binden.

INTERESSE?

We bieden deze opleiding aan in een aantrekkelijk pakket. Ga vandaag nog aan de slag met het verbeteren van je omzet:

MEER OMZET MET JOUW HORECAZAAK

Actieprijs: €1147,-
774,- ex. btw.

NU MET TIJDELIJK 3 GRATIS BONUSSEN!

Superhandige training om jouw gerechten en producten mooi te fotograferen en deze foto’s te gebruiken voor social media en je website. Bespaar geld en maak zelf simpel en doeltreffend de juiste foto’s om gasten te verleiden.

Ontdek met behulp van deze instructievideo hoe gemakkelijk je kunt werken met Canva en hoe het kan aansluiten op jouw actie- en omzetplannen.

Bespaar tijd en laat mij het werk doen: met behulp van een eenvoudige uitlegvideo, kun je je team laten aansluiten op jouw plannen en actie. Hoe werkt het systeem en wat wordt er verwacht van de teamleden? Ik maak de weg voor je vrij, zodat jij alleen hoeft te focussen op de maatwerkpunten.

 

“Alle tijd die ik er afgelopen weken in heb gestopt begint zich uit te betalen. Waar het eerst nog sporadisch was, soms weken niets, heb ik nu dagelijks bestellingen via mijn eigen bestelsite!

En de bestellingen schieten echt de pan uit, terwijl ik maar voor een heel bescheiden bedrag advertenties heb opgezet. Ik denk dat ik zelfs vandaag of morgen moet gaan stoppen met bestellingen aannemen omdat het er teveel worden. Luxe problemen!”
Yvette Snijder | Eigenaar
Sandwichbar Du Noord, Groningen

Wat is het resultaat binnen 12 weken vanaf nu?

  • Je weet exact wat je te doen staat en omzet is al veel beter aangetrokken dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Je hebt kansen gepakt die maar weinigen hebben kunnen pakken. Je staat met wel 5-0 voor op de rest.
  • Je hebt je doel helder voor de komende 3 maanden en de komende 3 jaar. Je weet wat je wilt en hoe je daar moet komen. Je bent veel beter bestand tegen nieuwe tegenslagen.
  • Je hebt een duidelijk en simpel plan waar je team als vanzelfsprekend mee aan de slag gaat. Er is begrip voor hetgeen je wilt bereiken en je mensen voelen een “drive” om eraan mee te doen.
  • Met meer gemak begeef jij je online en kunt in een kwartiertje per dag op je laptop, meer en nieuwe gasten te bereiken en aan je te binden. Je bent de bekendste en meest besproken plek van de buurt.
  • Je hoeft minder hard te werken om meer voor elkaar te krijgen. Je hebt meer tijd over, voor hetgeen jij belangrijk vindt. Je kunt doen waar je goed in bent en hebt tijd over voor de mensen en de dingen die je naast je zaak ook je aandacht wilt geven.

Wat denk je ervan om het écht beter aan te gaan pakken?
Hard werken doe je al genoeg, nu wordt het tijd om slimmer te gaan werken. Ik sta te trappelen om je hiermee te helpen! We kunnen dit fixen.

Studieoverzicht:

1. Jij & jouw start
2.Wie is jouw gast?
3. De identiteit van je horecazaak
4. Je strategisch productaanbod
5. Je doel en actieplan
6. Werken met een trechter
7. Aan de slag met promoties
8. Je website als gastengenerator
9. Emailmarketing
10. Adverteren op Facebook en Insta
11. De waarde van offline marketing
12. De hulp van je team

Niet-goed-geld-terug-garantie

Deze training is de meest complete en concrete training die er is op het gebied van online en offline marketing toepassen binnen de  horeca. Als je maar een kwart van alle informatie, tips, tools gebruikt, is dit nog zo waardevol, dat je hiermee al een verschil in resultaat zult bereiken. Om deze reden bied ik voor deze training ook een “niet goed geld terug” garantie aan, waarbij je het betaalde bedrag, exclusief €65,- administratie- en onkosten, terugkrijgt als blijkt dat deze training geen resultaat oplevert. Lees meer over de voorwaarden rondom deze garantie in de veel gestelde vragen onderaan deze pagina.

“Suus biedt met de online training “Meer omzet in 12 weken met jouw horecazaak” een zeer uitgebreid pakket aan hulpmiddelen om de omzet van je zaak een boost te geven! 

De kern van de training bestaat uit een zorgvuldige  – en voor leken te begrijpen – uitleg hoe je online marketing kunt inzetten om meer klanten aan te trekken en ook hoe je deze meer kan laten besteden per bezoek of bestelling. Kortom je krijgt echt waar voor je geld, een echte aanrader!”
Roland Weygold | Eigenaar
Barolo catering, Heemstede

Veel gestelde vragen

We geven je graag alvast antwoord op vragen die je wellicht hebt:

In de tweede stap van het aanmeldproces kun je kiezen wanneer je wilt starten. Dit kan aanstaande maandag zijn, of op een moment naar keuze.

 

Gedurende 12 weken ontvang je wekelijks een nieuwe module. Maar je bepaalt zelf het tempo waarin je de modules toepast. Je blijft anderhalf jaar toegang houden tot al het materiaal, dus je mag de tijd nemen.

Ga uit van 2-4 uur per week en blok dit ook in je agenda, zodat je echt aan de slag kunt met de informatie. Wees gewaarschuwd: als je eenmaal doorhebt wat voor mogelijkheden er zijn, zul je meer tijd willen besteden aan de stof, omdat het je inzichten geeft die je volledig anders laten kijken naar je zaak. Hoe meer tijd je erin stopt, hoe meer resultaat het oplevert.

De livedagen kosten natuurlijk ook tijd, deze plan je in je agenda: 2x een dagdeel en 1x een dag. Je kunt de livedagen ook digitaal live meedoen of later terugkijken

Ja, maar uiteindelijk gaat het om de prioriteit die jij eraan geeft. Maak jij tijd vrij om  structureel meer omzet te gaan creëren? Het gaat om een investering die zich uitbetaald. Als je geen tijd hebt, heb je het wellicht te druk, als dat is omdat je “te veel” gasten hebt, dan raad ik je aan om je vooral daarop te richten. Bij alle andere manieren van “druk zijn”, zonder focus op omzet, zou ik adviseren om tijd vrij te maken en er gewoon voor te gaan.

Je kunt de training volgen op de momenten waarop jij dat wilt. Je zit niet vast aan bepaalde data of tijdstippen, behalve voor de livedag. Het is een online training, aangevuld met persoonlijk contact en opdrachten die je inlevert (of niet, dat is aan jou).

De persoonlijke contactmoment (en) kunnen we inplannen wanneer het jou uitkomt.

De livedag kosten natuurlijk ook tijd, deze plan je in je agenda. Je kunt de livedagen ook digitaal live meedoen of later terugkijken

Wij zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van deze online training. En daarom geven we garantie. Als je na de 4e module niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je je geld retour minus 65,- administratie- en onkosten.

De voorwaarden is dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de ontvangst van module 4 en dat je de opdrachten moet hebben gedaan en hebt ingeleverd.

Annulering kan schriftelijk per email via suus@horecavakcollege.nl, met een duidelijke omschrijving waarom de training niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kunt beoordelen.

Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is, vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren je geld retour.

Wij werken met algemene voorwaarden, deze vind je hier.

Zeker! Juist nu, bij de start, is het belangrijk dat je je fundament goed legt en aan de slag gaat met de zaken die echt belangrijk zijn om van jouw zaak een succes te maken. Je zult veel beter voorbereid zijn en minder snel in de vuilkuilen stappen die voor de hand liggen, maar soms lastig te ontwijken zijn.

De informatie is met name geschikt voor ondernemers die één of een aantal horecazaken hebben. De materie is voor allerlei soorten horeca van toepassing, ook voor de zakelijke markt. Heb je een formule of keten van horecazaken? Dan is deze info het meest waardevol om te gebruiken voor de horecamanagers die verantwoordelijk zijn voor de individuele zaken.

Je kunt dan aanvullend het beste even apart contact met ons opnemen om te bekijken hoe wij je extra kunnen ondersteunen en kunnen we een aantrekkelijk pakket aanbieden voor de horecamanagers.

Absoluut! Juist voor kleinere horecazaken is deze training erg geschikt, omdat je snel resultaat kunt boeken doordat je veel invloed hebt op het resultaat. Je kunt nóg sneller de juiste acties invoeren die leiden tot een betere omzet. Het gaat echt om de aanpassing in je mindset en het pakken van kansen door simpele acties. 

Wel verwachten we dat de hoeveelheid info te veel is om ineens op te nemen en in te zetten. Je bereikt dan al een enorme stap als je bv 75% gebruikt. Omdat je ruim 1,5 jaar de tijd hebt, kun je de training vaker overdoen, waardoor je je horecazaak in fases kunt verbeteren en verder opbouwen, en kun je die volledige 100% gaan gebruiken.

Ja, zeker! De training geeft inzicht en kennis en kun je dus op jouw manier inzetten in je onderneming. Het is een kennistraining die je helpt om met de juiste mindset, omzet te creëren, maar we geven ook veel praktische info en laten je zien wat voor jou de juiste keuze is, met behulp van bijgevoegde keuzehulpmiddelen etc.

Je kunt de templates gebruiken, maar dit hoeft niet. Wel adviseren wij de systematiek te gebruiken die Suus uitlegt, omdat deze bewezen resultaten geeft en ervoor zorgt dat je op langere termijn structureel werkt aan meer omzet.

Ja dat kan. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om een grotere investering te doen, ook als je deze later terug gaat verdienen. Je kunt daarom ook in 3 delen betalen. Wij werken dan met een automatisch incasso systeem.

Ja, het is een scholingsprogramma en dat mag je, als ondernemer, van de belasting aftrekken.

Uiteraard. Je krijgt een nette factuur met de btw gespecificeerd erop.

Yes, geen probleem! Neem contact met ons op om je aan te melden en een factuur zonder btw te ontvangen.

Let er wel op dat dit alleen kan in andere EU landen dan Nederland.
en uitsluitend na toetsing en goedkeuring van het BTW nummer door het Horeca Vakcollege via: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies

Investeren is altijd spannend. Bedenk je dat je hiermee investeert in je ontwikkeling tot succesvolle horecaondernemer, en in de groei van je bedrijf.

Ik stel mezelf altijd 3 vragen als ik overweeg een investering te doen. Ik denk dat ze ook waardevol zijn voor jou:
1. Wat kost het?
2. Wat levert het op?
3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

Wij weten dat je met 1 a 2 gasten per dag erbij, de investering er al uit hebt, dus als je zo concreet kunt aangeven wat er voor nodig is, dan kun je ook gemakkelijker de beslissing maken of dat haalbaar is of niet.

Omdat we met een niet-goed-geld-terug-garantie werken, merken we dat hierdoor de stap ook gemakkelijker te nemen is.

Het beste wat je kunt doen als je twijfelt, is contact met ons opnemen. Het liefst nodigen we je uit in Oostzaan voor een kop koffie en een rondleiding!