Ga naar de inhoud

GRATIS MASTERCLASS SAUZEN

Door SVH Meesterkok Marcel de Leeuw

Op dinsdag 29 maart aanstaande organiseren we een gezellige dag voor de koks en relaties van JustHoreca en het Horeca Vakcollege.

Tijdens deze dag laat SVH Meesterkok Marcel de Leeuw zien hoe je gebruik kunt maken van CHEF Naturel fonds & plantbased ingrediënten en hoe je dit op verschillende manieren kunt toepassen tijdens het koken.

Zin om mee te doen?
We zorgen ervoor dat je niet alleen inspiratie opdoet, maar maken er ook een gezellige dag van met lekker eten en drinken en natuurlijk iets om mee naar huis te nemen.

MELD JE NU AAN!

We starten om 10.00 uur. Je bent vanaf 09.30 uur welkom. De Masterclass duurt tot ongeveer 13.00 uur en is inclusief lunch. 

    Wie is Marcel?

    Marcel staat al jaren de keuken. Hij heeft gewerkt op verschillende niveaus en verschillende aspecten in de horeca, van kleine restaurant met Michelin sterren tot het aansturen van grote teams.

    Hij was voormalig sous chef van het michelinsterrren restaurant Prinses Juliana. Op zijn 27ste is hij chef geworden van het toen bekende restaurant de Kersentuin in Amsterdam.

    Op zijn 32ste heeft hij de 126ste titel SVH meesterkok gekregen. Toen werken hij als chef de cuisine bij het restaurant de Kersentuin. Zijn laatste actieve rol in de horeca was als Executive Chef bij het DoubleTree by Hilton met ruim 40 chefs in 7 verschillende F&B outlets.

    Daarna is hij 5 jaar voorzitter geweest van De Sterklas en inmiddels is hij 4 jaar bestuurslid van Bocuse D’or Nederland. Dit is een gastronomische wedstrijd op het allerhoogste niveau ter wereld. Toen kwam er voor Marcel een nieuwe uitdaging op zijn pad; CHEF2CHEF Manager bij Nestle Professional.