SVH Zelfstandig werkend kok

IETS VOOR JOU?

De naam zegt eigenlijk alles al: zelfstandig werkend kok. Als je aan deze opleiding wil deelnemen beheers je de kennis en de technieken die aan bod komen in de opleiding SVH Kok.

Als zelfstandig werkend kok heb je naast de uitvoerende werkzaamheden als kok, ook te bepalen wat er op de menukaart komt te staan.

Natuurlijk is dit in overleg met je collega’s.

Je hebt al wat ervaring, dus help je nieuw personeel of leerlingen met hun werkzaamheden juist uit te voeren.

Inhoud opleiding

Via deze opleiding word je in 22 lesdagen voorbereid op het examen SVH Zelfstandig werkend kok.

Het doel van onze opleiding is om naast de uitvoerende werkzaamheden als kok, je aan te leren op welke manier je:

  • Menu’s bedenkt, samenstelt en de bijbehorende kostprijsberekening
  • Hoe je nieuw personeel of leerlingen helpt en aanstuurt om hun werkzaamheden juist uit te voeren.
  • Je plant zelf hoe en wanneer je de werkzaamheden uitvoert.
  • Je begeleidt en bewaakt de rol van hulpkrachten.
M&GAsset 14

25 lessen

M&GAsset 15

kleine klassen max. 12 personen

M&GAsset 18

erkend SVH diploma

M&GAsset 13

3250,- ex. btw.

Begeleiding

De lessen worden gegeven door verschillende chefs, die allemaal hun eigen specialisme hebben. Dit zorgt ervoor dat de lessen afwisselend zijn en zo kan je van elke chef weer wat anders leren!

Daarnaast is er een mentor, waarbij je altijd terecht kunt als je vragen hebt of als er bepaalde zaken niet duidelijk zijn.

LESDATA

Oostzaan:
– Start dinsdag 18 mei 2021

Oosterwolde:

EXAMEN

Het examen bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte (Black Box koken)

DUUR VAN DE OPLEIDING

De opleiding SVH Zelfstandig werkend kok bestaat uit totaal 25 lesdagen.

​Lestijden
De lessen beginnen om 8.30 uur en eindigen om 17.00 uur.

INVESTERING

De investering bedraagt 3250,- ex. btw. Dit is inclusief toegang tot de online leeromgeving.

Examen
Het SVH examen bedraagt 395,- ex. btw

SVH logo
5/5
Ik werk bij 'Rust Wat' in Blaricum wat ik combineer met de opleiding zelfstandig werkend kok. Die is nog leuker dan de vorige studie. Het blackbox koken is creatief uitdagend en heel leerzaam.

Mede door onze geweldige mentor Mischa Graafmans, maar ook door de vele gastchefs die voorbij komen tijdens de masterclasses.
Anniek Vermeulen
Leerling | Zelfstandig werkend kok